Δείτε γιατί συνελήφθησαν 7 άτομα το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από εχθές επτά άτομα για διάφορα αδικήματα, τα οποία συνελήφθησαν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα:

Συνελήφθη χθες (3-6-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 62χρονος Έλληνας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να κατέχει 74 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Τα λαθραία ποτά

θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο λαθρεμπορίας.

Συνελήφθησαν χθες (3-6-2017) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, δύο άντρες ηλικίας 39 και 41 ετών, καθώς και μία 29χρονη, όλοι τους υπήκοοι της π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 29,4 γραμμαρίων.

Επίσης στην κατοχή του 39χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος δύο Ελληνίδων γυναικών ηλικίας 38 και 21 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 31-5-2017, ενεργώντας από κοινού και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από κατάστημα στις Σέρρες, συνολικής αξίας 90 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του 56χρονου ιδιοκτήτη.

Συνελήφθη χθες (3-6-2017) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 23χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη χθες (3-6-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, 54χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών και 10 ημερών, για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα