Δ. Θεσσαλονίκης: Έρχονται 200 προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στην καθαριότητα

Στην πρόσληψη διακοσίων εποχικών υπαλλήλων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο μηνών, σχεδιάζει να προχωρήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης στον τομέα της καθαριότητας, με σκοπό να καλύψει έκτακτες ανάγκες της διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ

της tv100, το πράσινο φως για την πρόσληψη των εποχικών υπαλλήλων -πρόκειται για 140 εργάτες και για 60 οδηγούς φορτηγών οχημάτων καθαριότητας- θα κληθεί να ανάψει το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση της 26ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική εισήγηση της διεύθυνσης Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων προς το δημοτικό συμβούλιο, η πρόσληψη των διακοσίων εποχικών υπαλλήλων κρίνεται επιτακτική, καθώς σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους φέτος το προσωπικό της διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων είναι μειωμένο κατά περίπου 23%.

Στο μεταξύ, όπως επισημαίνεται στην ίδια εισήγηση, στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ προβλέπεται η πρόσληψη 504 μονίμων υπαλλήλων στην καθαριότητα. Σε αυτή τη φάση, όμως, στο δυναμικό της διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων έχουν ενταχθεί μόνο 258 άτομα με τους προσωρινούς πίνακες αποτελεσμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα