Δ. Θεσσαλονίκης: Ελεγχομένη στάθμευση και εορτασμός των Χριστουγέννων στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πρωτοβουλίας

Το ταξίδι της αντιπροσωπείας του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Κωνσταντινούπολη, η ελεγχόμενη στάθμευση, καθώς και ο φετινός εορτασμός των Χριστουγέννων, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας της «Πρωτοβουλίας», που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη.

Αρχικά ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ενημέρωσε τη Δημοτική Ομάδα για το ταξίδι της αντιπροσωπείας του Δήμου Θεσσαλονίκης

στην Κωνσταντινούπολη, την οποία επισκέφθηκε ως πρόεδρος της «Αγιορείτικης Εστίας» και για την πάντα εποικοδομητική και διδακτική, όπως τη χαρακτήρισε, συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα της ενημέρωσης των δημοτών για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, το οποίο αρχικά θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης (Α’, Γ’, Ε’).

Η ενημερωτική καμπάνια όπως παρουσιάστηκε στη δημοτική ομάδα περιλαμβάνει:

-Συνέντευξη Τύπου

-Παρουσίασηστο Δημοτικό Συμβούλιο

-Παρουσίαση στις υπηρεσίες των Κοινοτήτων και στα Κοινοτικά Συμβούλια

-Ενημερωτικά έντυπα, τα οποία θα μοιράζονται σε διάφορα σημεία του Δήμου

-Παραγωγή και προβολή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών spots.

-Τηλεφωνική γραμμή και helpdeskστο κτήριο του δημαρχείου για ερωτήσεις και ενημέρωση του κοινού.

Το υπό εφαρμογή σύστημα, όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος οικονομικών, Άννα Αγγελίδου, εκσυγχρονίζει και ρυθμίζει τη στάθμευση με τρόπο δίκαιο και επωφελή τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.

Τέλος αντιδήμαρχος εκπαίδευσης και αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ενημέρωσε τη Δημοτική Ομάδα για την εξέλιξη των προετοιμασιών σχετικά με τον εορταστικό διάκοσμο και τις εκδηλώσεις που αφορούν τον φετινό εορτασμό των Χριστουγέννων στον Δήμο Θεσσαλονίκης, τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις Δημοτικές Κοινότητες. Το ολοκληρωμένο σχέδιο θα παρουσιαστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα