Δ. Παπαδημούλης: "Μυρίζουν" άσχημα ΚΕΕΛΠΝΟ και C4I

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, μεταξύ άλλων τόνισε ότι "το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι μια υπόθεση που 'μυρίζει' άσχημα στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος για χρόνια".

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ , σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, υπογράμμισε "περισσότερο από όλα είναι να μπει μια τάξη εκεί για να μην πετιούνται, για πελατειακούς λόγους και λόγους

που σχετίζονται με διασπάθιση δημοσίου χρήματος, τα λεφτά του ελληνικού λαού. Κι από εκεί και πέρα, να αξιολογηθούν όλοι κατά τα νόμιμα".

Παράλληλα πρότεινε "με αφορμή την Αναθεώρηση του Συντάγματος, αυτό το άθλιο άρθρο 86, παρ. 2, να αλλάξει, έτσι ώστε και οι πολιτικοί -αν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν βάλει το χέρι στο μέλι- να παραπέμπονται στον φυσικό δικαστή, χωρίς τις καθυστερήσεις και χωρίς -ακόμη χειρότερα- να μετατρέπεται η Βουλή κι η εκάστοτε πλειοψηφία της σε δικαστήριο".

"Χρειαζόμαστε μια συμμαχία εντίμων", είναι η θέση του Δ. Παπαδημούλη, "που να στηρίζεται στην απλή αλήθεια: Αν κάποιος μασκαράς έβαλε το χέρι στο μέλι, χρησιμοποίησε το δημόσιο χρήμα για να κάνει πράγματα ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, να κριθεί. Αυτό δεν συνεπάγεται, όμως, ότι κι όλοι στο κόμμα του είναι μασκαράδες".

Για την έτερη υπόθεση, του C4I, ο ευρωβουλευτής είπε πως δεν μπορεί να προαναγγείλει τις επόμενες κινήσεις της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. "Αυτό, όμως -συνέχισε- για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ως δική μου βιωματική εμπειρία, είναι ότι η ιστορία C4I είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο, ότι η ανάμειξη της SAIC, η οποία μετά ανέθεσε ως υπερεργολάβος στη Siemens να κάνει τη δουλειά, βρωμάει άσχημα και πως ο ελληνικός λαός ακριβοπλήρωσε, με του κόσμου τα λεφτά, ένα σύστημα που δεν δούλεψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα