Δ. Παπαδημούλης: Η ΝΔ έχει την κυρία ευθύνη για τη χρεοκοπία και το έλλειμμα 15.1% το 2009

Σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ασκεί ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο Twitter, κατηγορεί αρχικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη χρεοκοπία

τα υψηλά ποσοστά του ελλείμματος το 2009.

ΝΔ έχει την κυρία ευθύνη για τη χρεοκοπία κ το έλλειμμα 15.1%, το 2009. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μας βύθισαν στην μεγαλύτερη ύφεση κ λιτότητα, το 2010-2014. Τώρα, που η Κυβέρνηση επαναφέρει τη χώρα σε τροχιά σταθερότητας κ ανάκαμψης, λένε ότι οφείλεται στον @kmitsotakis. Όσκαρ αναξιοπιστίας!", αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Μάλιστα, σε άλλη ανάρτηση ο Δημήτρης Παπαδημούλης εξαπολύει πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν και την παραμονή του ή όχι στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

"Μετά από αφωνία 2 εβδομάδων, ο @kmitsotakis, ζητά την ΑΝΑΣΤΟΛΗ κ όχι την ΑΠΟΠΟΜΠΗ του ακροδεξιού Όρμπαν από το ΕΛΚ. Η επιστολή του ομως, έχει ως στόχο την ταύτιση του Όρμπαν με τον... @atsipras! Γελάνε, ακόμη κ μέσα στο ΕΛΚ. Αλλά στους «Σαλβίνι» της ΝΔ, έδωσε προαγωγή! Τραγικός!"

Keywords
Τυχαία Θέματα