Δ. Νεάπολης Συκεών: Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κατέθεσε ο Ηλίας Ζάχαρης

Το ψηφοδέλτιο της "Κοινωνικής Συνεργασίας" Νεάπολης -Συκεών, η οποία θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου στις εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Ζάχαρης.

Σε δήλωση που έκανε αμέσως μετά την κατάθεση, ο κ.Ζάχαρης είπε:

"Σήμερα κατέθεσα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης,

το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, της Κοινωνικής Συνεργασίας Νεάπολης Συκεών για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ένα ψηφοδέλτιο 100 ανθρώπων, που για μένα αποτελείται από ονόματα -έκπληξη.

Όταν πριν από έξι μήνες ξεκινούσαμε την προσπάθεια για αλλαγή στον Δήμο Νεάπολης- Συκεών δεν περίμενα ότι θα υπήρχε αυτή η ανταπόκριση.

Δεν περίμενα ότι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, αυτοί που συνήθως λέγεται ότι δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική και τα κοινά, θα ανταποκρίνονταν στην πρόταση που κατέθετα.

Επι έξι μήνες συζητήσαμε με την τοπική κοινωνία, ανταλλάξαμε απόψεις και σήμερα παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου. Δεν παρακαλέσαμε κανέναν να είναι υποψήφιος, δεν πιέσαμε, δεν υποσχεθήκαμε, δεν ανταλλάξαμε τη συμμετοχή κανενός!

Γιαυτό αυτό είναι το ψηφοδέλτιο που μπορεί να εγγυηθεί ότι ο δημότης μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής, ότι η ζωή μας και η καθημερινότητα μας μπορεί να γίνει καλύτερη.

Η πολιτική δεν είναι υπόθεση ανεπάγγελτων επαγγελματιών αλλά σοβαρών και στιβαρών ανθρώπων που ξέρουν από την πείρα της δικής τους ζωής τι και πώς μπορεί και πρέπει να αλλάξει.

Αυτοί είναι η έκπληξη των εκλογών.

Ζητάμε από τους δημότες του Δήμου την ισχυρή εντολή που θα μας επιτρέψει να κερδίσουμε και να χτίσουμε το μέλλον της πόλης μας!

Όλοι μαζί μπορούμε!"

Το ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συνεργασίας αποτελείται από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ζάχαρη και 99 υποψηφίους.

Η παράταξη συμμετέχει με πλήρη ψηφοδέλτια και στα τέσσερα εκλογικά διαμερίσματα του Δήμου, αλλά και στα τέσσερα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Ο κ.Ζάχαρης έκανε μάλιστα χρήση της σχετικής διάταξης του νόμου για αριθμό υποψηφίων που υπερβαίνει τον αριθμό των θέσεων στα συμβούλια κι έτσι τα ψηφοδέλτια της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, έχουν προσαύξηση 20% σε σχέση με τις προβλεπόμενες θέσεις στα δημοτικά και στα τοπικά συμβούλια του Δήμου που είναι συνολικά 81.

Όλα τα ονόματα και φωτογραφίες των υποψηφίων του ψηφοδελτίου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της παράταξης www.zaxaris2019.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα