Δ. Λαγκαδά: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαγκαδά πραγματοποιεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του, για τον μήνα Ιούλιο του 2020, από την Τρίτη 14/07/2020 έως και την Πέμπτη 16/07/2020.

Η δράση θα ολοκληρωθεί τμηματικά κατά Δημοτική Ενότητα, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της δράσης και τη διευκόλυνση των πολιτών, οι οποίοι θα έχουν ειδοποιηθεί για τη χρονική στιγμή που θα παραλάβουν τα είδη του Παντοπωλείου.

Το πρόγραμμα διανομής έχει ως εξής:

• Τρίτη 14/07/ 2020 θα μοιραστούν

τρόφιμα στη Δημοτική Ενότητα Σοχού
• Τετάρτη 15/07/2020 θα μοιραστούν τρόφιμα στις Δημοτικές Ενότητες Λαγκαδά, Ασσήρου, Βερτίσκου και Λαχανά.
• Πέμπτη 16/07/ 2020 θα μοιραστούν τρόφιμα στις Δημοτικές Ενότητες Κορώνειας και Καλινδοίων.

Η διανομή αφορά τους ωφελούμενους του Β’ εξαμήνου. Συνεπώς όσοι ωφελούμενοι πήραν τρόφιμα το Α’ εξάμηνο, δηλαδή κατά τις ημερομηνίες 26-27-28 Μαΐου του 2020 να μην προσέλθουν ξανά για παραλαβή τροφίμων.

Ο καινούργιες αιτήσεις και η υποβολή των δικαιολογητικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την εκ νέου ένταξη των ευπαθών ομάδων στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων, ξεκινάει από τον Νοέμβριο με σχετική αναγγελία.

Κατά τη διανομή των προϊόντων θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας, τόσο των εργαζόμενων όσο και των ωφελούμενων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Λαγκαδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα