Δ. Κουτσούμπας από Θεσσαλονίκη: Τώρα είναι η ευκαιρία να αγωνιστεί η εργατική τάξη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν συγκεντρωθεί μέλη του ΠΑΜΕ και εργατικών παρατάξεων, για το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο, με αφορμή τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ.

Το παρόν στο συλλαλητήριο δίνει και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος τόνισε πως "τώρα είναι η ευκαιρία να αγωνιστεί η εργατική τάξη".

"Με το σημερινό συλλαλητήριο των συνδικάτων θέλουμε να διατρανωσουμε

ότι δεν τσιμπάμε στο παραμύθι που ήρθε να πουλήσει η νέα κυβέρνηση, η οποία καθόλου νέα δεν είναι. Έρχεται από πολύ παλιά και με τις πρώτες μέρες διακυβέρνησης της έδωσε δείγματα γραφής ιδιαίτερα αντιλαϊκά.

Πέρασε νομοσχέδια μέσα στο καλοκαίρι, δρομολόγησε αντεργατικες εξελίξεις, ενώ αντίθετα έδωσε δικαιώματα στο μεγάλο κεφάλαιο. Πρέπει να σημάνει συναγερμός, με οργανωμένη εργατική τάξη", τόνισε μεταξύ άλλων ο Στράτος Κουτζανιδης, Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατουπαλλήλων Tηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και μέλος γραμματείας του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κατάληξη το συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", όπου και θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα