Δ. Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, νομίζουν ότι είναι

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σήμερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος. Μιλώντας στον Ant1, ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53 plus».

Μάλιστα, έστρεψε τα βέλη και εναντίον του, επίσης βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς των δύο στρατιωτικών. Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, όπως διαμηνύει, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».

Τέλος, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, γιατί η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του 2019 και όχι το Σεπτέμβριο του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα