Χρυσικόπουλος: Πρώτα το πρωτάθλημα και μετά το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "16" του Basketball Champions League, αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει στην ομάδα τον τελευταίο καιρό και σχολίασε τις συνεχείς καλές πορείες στην Ευρώπη.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά

όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στη Λετονία: «Αν αναλογιστείτε πως τελείωσε ο πρώτος γύρος τότε ήταν πολύ μεγάλη νίκη. Πήραμε πολλά μηνύματα απογοήτευσης, όσο είχαμε όμως μαθηματικές ελπίδες δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε και να παλεύουμε για την πρόκριση».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: «Ο χρόνος έχει παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο στην βελτίωση που έχουμε και όσο περνάει ακόμη περισσότερο τόσο καλύτερα θα παίζουμε. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε ακόμη παραπάνω».

Για τις συνεχείς προκρίσεις στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια: «Εμείς θέλουμε χρόνο με το χρόνο η καλή πορεία στην Ευρώπη να είναι πιο μεγάλη. Σίγουρα μας δίνει ψυχολογία η πρόκριση και η 3η θέση μας δίνει ελπίδα για κάτι καλύτερο. Πρώτα όμως σκεφτόμαστε τα παιχνίδια πρωταθλήματος και μετά θα σκεφτούμε το βήμα παραπάνω».

Για τα περιθώρια στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Εχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε αργότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα