Χριστοφορίδης: Υπάρχουν ελπίδες για δικαίωση του Άρη στο ΑΣΕΑΔ

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης, Χριστοφορίδης Σπύρος, μίλησε για την προσφυγή της ομάδας στο ΑΣΕΑΔ με σκοπό να διεξαχθεί με κόσμο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για την εκδίκαση στις 8 Μαρτίου:

«Η εκδίκαση είναι 3 ημέρες πριν από το παιχνίδι

με τον ΠΑΟΚ. Αν βγει η απόφαση αυθημερόν, θα μπορέσει να γίνει με κόσμο το παιχνίδι. Ελπίδες υπάρχουν αλλά μην τρέφουμε και αυταπάτες. Κατά κύριο λόγω οι αποφάσεις δεν αλλάζουν στον ΑΣΕΑΔ, ο κανόνας είναι πως μένουν ίδιες.

Κάποιες φορές βέβαια αλλάζουν όπως σε ένα παλαιότερο παιχνίδι Άρη ΠΑΟΚ που επαναλήφθηκε. Δεν σημαίνει όμως πως αυτός είναι ο κανόνας. Όπως για παράδειγμα οι 4 αγωνιστικές στα πλέι οφ του 2015 κόντρα στην ΑΕΚ είχαν μείνει 4 αγωνιστικές και έκτοτε δεν ξαναπήγαμε στο ΑΣΕΑΔ».

Αν ήταν η απόφαση του ΕΣΑΚΕ σκανδαλώδης:

«Είμαι δικηγόρος και βάσει της δεοντολογίας δεν μπορώ να αποδώσω τέτοιους χαρακτηρισμούς σε υποθέσεις που εκκρεμούν ακόμα. Είναι μια απόφαση που χαρακτηρίζει τα όσα έγιναν. Υπάρχει εικόνα στο ίντερνετ και στην τηλεόραση που μπορούν να ανατρέξουν όσοι θέλουν να δουν τι ακριβώς έγινε.

Ο δικαστής κάνει λόγω για δυσφήμιση του αθλήματος και κρίνει πως επηρεάστηκαν οι αθλητές και ο προπονητής του Λαυρίου ώστε να μειωθεί η απόδοσή τους με όσα έλαβαν χώρα. Είναι μία κρίση που αν μη τι άλλο ελέγχεται.

Σε ένα ματς που από την αρχή ήταν πρώτος ο Άρης ,πως επηρεάστηκαν οι παίκτες του Λαυρίου από το χτύπημα στους πάγκους δεν μπορώ να καταλάβω. Επειδή έχω παίξει μπάσκετ δεν μπορώ ειλικρινά να το καταλάβω».

Για το αν θα χειριστεί ο ίδιος την υπόθεση:

«Ναι μέχρι νεωτέρας αυτό γνωρίζω. Πιστεύω υπάρχει μεγάλο περιθώριο ώστε να επιχειρηματολογήσουμε και να αλλάξει η απόφαση όμως μην είμαστε και υπέρμετρα αισιόδοξοι. Ο Άρης και συγκεκριμένα ο μπασκετικός που εκπροσωπώ νομικά δεν είναι από τα χαϊδεμένα σωματεία κάθε άλλο θα έλεγα».

Keywords
Τυχαία Θέματα