Χρ. Βερναρδάκης: Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών τον Ιούνιο (VIDEO)

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μίλησε σε συνέντευξή του, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, εις εκ των πιο στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα και επικεφαλής σχεδιασμού του Μαξίμου.

Ο κ. Βερναρδάκης είχε τον παρακάτω διάλογο με τον δημοσιογράφο:

Δημοσιογράφος: Υπάρχει περίπτωση ανάλογα με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στην χώρα τον Ιούνιο. Δηλαδή, να υπάρξουν εθνικές εκλογές

τον Ιούνιο;

Βερναρδάκης: Όλα αυτά θα τα δούμε την επαύριο των εκλογών. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, διότι κάθε εκλογή έχει τη δική της δυναμική.

Ο κ. Βερναρδάκης έγραψε επίσης στο Facebook του: «Αρχίζουμε από τις ευρω-εθνικές εκλογές της επόμενης Κυριακής, αλλά ο τελικός μας στόχος, για να τελειώνουμε με τη λιτότητα και τους ατομικιστές, είναι οι Βουλευτικές εκλογές».

Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που εκτιμούν ότι ο Οκτώβρης απομακρύνεται ως μήνας εκλογών από τα κυβερνητικά σχέδια. Σε περίπτωση που οι ευρωεκλογές βγάλουν μικρή διαφορά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκμεταλλευτεί το μομέντουμ σπεύδοντας να πάει σε εκλογές. Αντιθέτως, αν ξεπεραστεί η διαφορά των πέντε μονάδων και πάνω, είναι πολλοί οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού που τον προειδοποιούν να αποφύγει το καλοκαίρι.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Βερναρδάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα