Χωρίς "Λεόντιο και Λένα", αλλά με "Κατσαρίδα" συνεχίζεται το PRESS_taratsa

Χωρίς «Λεόντιο και Λένα», αλλά με την πολυβραβευμένη «Κατσαρίδα» από τον «Μικρό Βορρά» σε ετοιμότητα, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του κύκλου #PRESS_taratsa στη Στρατηγού Καλλάρη 5.

Οι παραστάσεις του Θεάτρου Εταιρότητα, που είχαν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, δε θα δοθούν για τεχνικούς λόγους.

Στην ταράτσα της Στρατηγού Καλλάρη 5 θα ανέβει την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου, «Κατσαρίδα».

Ο σκηνοθέτης Τάσος Ράτζος κάνει restart στο θέατρο

για ενήλικους και καλεί τους φίλους του Μικρού Βορρά σε ένα ντανταϊστικό εξωφρενικό εγχείρημα. Πρόκειται για ένα αντιηρωικό ντανταϊστικό μιούζικαλ με δύο ηθοποιούς και τρεις μουσικούς, που μιλάει για τις απίθανες περιπέτειες μιας μικρής κόκκινης κατσαρίδας και τον διακαή πόθο της ν’ ανέβει στο φεγγάρι. Ένας ντετέκτιβ, μία φάλαινα, τεράστια παγόβουνα, ένας ποντικός, η μικρή Θεανώ, ένας εσκιμώος, ακόμα και δραματοποιημένα έντομα, θα είναι μαζί της σ’ αυτό το δύσκολο και περιπετειώδες ταξίδι. Τρεις μουσικοί, μ’ ένα δαιμονισμένο βιολί, μία ηλεκτρική πεταλιέρα, και μία απόκοσμη αλλά και ευαίσθητη φωνή θα συντροφεύσουν, ζωντανά, τη μικρή κατσαρίδα στην αναζήτηση του «άπιαστου».

Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος. Παίζουν: Χρήστος Τσάβος, Κωνσταντίνος Φωτίου. Μουσικοί: Γιάννης Μαστρογιάννης, Χρήστος Πασχαλίδης. Τραγούδι: Αφροδίτη Νικολιουδάκη. Σκηνικό: Γιάννης Κατρανίτσας. Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου. Επιμέλεια κίνησης: Λένα Μοσχά. Hair styling, Μακιγιάζ, κοστούμια: Στέφανος Μπαμπούλης. Βίντεο: Γιάννης Τόμτσης. Επικοινωνία: Ζούρα Ντία. Βοηθός σκηνοθέτη: Άρτεμις Ζούλη. Βοηθός κινησιολόγου: Μαρία Κέκη.

Έναρξη 21.00 | Είσοδος: 5€

Keywords
Τυχαία Θέματα