Χωρίς Γκάρετ ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Κολοσσό- Με δίωρη καθυστέρηση στη Ρόδο

Μπορεί ο Φιλ Γκος να επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι πολύ σημαντικά τα προβλήματα και οι απουσίες με τις οποίες ταξίδεψε στη Ρόδο η ομάδα του Δικεφάλου για το πρώτο παιχνίδι του 2019, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (5/1) στις 15:15.

Η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Κολοσσό δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του στο αυριανό παιχνίδι τους Γιανίκ Μορέιρα και Ντάριους Γκάρετ. Ο Αγκολέζος σέντερ βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει την ομάδα και αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρετ δεν κατάφερε να ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο, ενώ ταυτόχρονα έμεινε κλινήρης λόγω ίωσης και δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ, με την ελπίδα ότι θα προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Χάποελ Χολόν.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε από την Θεσσαλονίκη για την Ρόδο με σχεδόν δίωρη καθυστέρηση λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των προβλημάτων που έχει προκαλέσει στις πτήσεις από το αεροδρόμιο "Μακεδονία". Η αποστολή αρχικά είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 14:00, αλλά τελικά η πτήση αναχώρησε λίγο πριν τις 16:00.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές:

Jamal Jones, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Απόλλων Τσόχλας, Milenko Tepic, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher και Phil Goss.

Παπαθεοδώρου: Εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στο παιχνίδι της Ρόδου και με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν, τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας. Αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη στο γήπεδό του. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν αγωνιστικά στην ομάδα μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε, για να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα