Χάτσερ: Σπίτι μου ο ΠΑΟΚ, ανυπομονώ να αγωνιστώ

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην επαφή του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, τους στόχους του, αλλά και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη,

στην οποία νιώθει σαν το… σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του William Hatcher:

Για τα συναισθήματα που επιστέφει στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα! Είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε διαφορετικές χώρες και πόλεις κατά τη διάρκεια της καριέρας σου. Εγώ νιώθω πολύ άνετα στη Θεσσαλονίκη, την οποία νιώθω σαν το σπίτι μου και επομένως είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πάλι εδώ».

Για το γεγονός ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο: «Είναι σημαντικό για εμένα που υπάρχει η ασφάλεια των δύο ετών στο συμβόλαιο. Είχα προτάσεις ενός έτους από άλλους ομάδες, αλλά μίλησα με τον ατζέντη μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ, στον οποίο ξέρω πολύ καλά τι θα βρω».

Για τους στόχους του: «Όπως πάντα, έτσι και φέτος θέλω να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Θυμάμαι ότι την τελευταία σεζόν που ήμουν εδώ είχαμε μια πολύ καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και πιστεύω ότι φέτος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την περσινή σεζόν στην Ιταλία: «Στην Ιταλία η παρουσία μου δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η ομάδα μας είχε καλούς παίκτες, αλλά δεν καταφέραμε δεν δέσουμε. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, με καλές ομάδες από την πρώτη ως την τελευταία θέση, αλλά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να μπούμε στα playoffs με την Dinamo Sassari ήταν αποτυχία.

Για τις επαφή του με Ηλία Παπαθεοδώρου: «Μίλησα με τον προπονητή για το ρόλο που θα έχω και από την συζήτηση που είχαμε θεωρώ ότι θα έχουμε καλή συνεργασία. Ανυπομονώ να αρχίσουμε τη δουλειά.

Για το τι του έλειψε από την Θεσσαλονίκη: «Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα. Μου έλειψαν πολλά από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη… Το φαγητό, οι φίλοι μου… Πέρασα πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια στην πόλη και νομίζω ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα».

Για το ότι θα συνεργαστεί και πάλι με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τον αρχηγό, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Είναι πολύ ωραίος τύπος και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και πάλι».

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του: «Όχι ακόμα, αλλά θα τους δω αύριο και πιστεύω θα είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι, όσο είμαι κι εγώ. Με τον Απόλλωνα Τσόχλα κάναμε πολύ καλή χρονιά, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα είναι πλέον ένας από τους προπονητές μου και η παρουσία τους με κάνει να νιώθω άνετα! Όπως έχω πει και στις συνεντεύξεις που έχω δώσει, αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν αδέρφια για μένα!»

Για το τι θυμάται από τα παιχνίδια της Partizan με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου έχει μείνει έντονα είναι ο κόσμος. Τα δύο παιχνίδια ήταν σαν ένα μεγάλο πάρτι λόγω της αδερφικής σχέσης των δύο ομάδων. Είχαμε πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο, θυμάμαι ότι ε

Keywords
Τυχαία Θέματα