Χαράλαμπος Παλλάκας: Ένας 35χρονος πολιτικός μηχανικός στο πλευρό του Γιάννη Καμαρινού

Μια από τις αξιόλογες υποψηφιότητες στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου είναι αυτή του 35χρονου πολιτικού μηχανικού, Χαράλαμπου Παλλάκα. Ο Χαράλαμπος στις προσεχείς εκλογές είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, με τον συνδυασμό του Γιάννη Καμαρινού.

Αν τον ρωτήσεις για ποιον λόγο θέτει υποψηφιότητα θα σου απαντήσει ότι θέλει να εργαστεί για τον τόπο του, αξιοποιώντας της γνώσης του αλλά και το μεράκι του για να συνδράμει στη δημιουργία μιας λειτουργικής και βιώσιμης πόλης.

Είναι

πολιτικός μηχανικός, με ειδίκευση στον τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας των υδάτων. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do με την οποία κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι παντρεμένος με την νηπιαγωγό, Μαρία Σαπουτζή και έχουν δύο παιδιά. Σήμερα εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Γ. Ν. Θ. Ιπποκράτειο.

Ο Χαράλαμπος Παλλάκας πιστεύει στην δύναμη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εφόσον εκλεγεί θα στοχεύσει στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα δώσουν λύση σε χρόνια προβλήματα της περιοχή του. Κινητήριος δύναμή του είναι η αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα