Χαραλαμπίδης: Είναι αυτονόητο ότι θα παίζουμε πάντα για τη νίκη

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της σημερινής media day εν όψει του αυριανού αγώνα με την JDA Dijon για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.

«Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετικά καλή ομάδα. Για μένα, η JDA Dijon είναι η καλύτερη του ομίλου και δεν είναι τυχαίο ότι έχει επτά συνεχόμενες νίκες στα τελευταία παιχνίδια της σε Γαλλία

και Ευρώπη. Είναι αυτονόητο ότι θα παλέψουμε για τη νίκη, ειδικά όσο έχουμε μαθηματικές και ουσιαστικές ελπίδες για την πρόκριση. Αυτό όμως δεν αλλάζει τη στόχευση μας, που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και πως θα συνεχίσουμε εκεί».

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό που ακολουθεί και αν το μυαλό της ομάδας είναι εκεί: «Είμαστε ο ΠΑΟΚ και είναι αυτονότητο ότι θα παίζουμε πάντα για τη νίκη. Θα παλέψουμε, αλλά στο μυαλό μας είναι η διαχείριση που θα κάνουμε και θα αφορά και τον αγώνα του Σαββάτου».

Για το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας: «Το να βελτιωθεί η ομάδα στην άμυνα είναι μια πρόκληση γενικότερα και ειδικά για αύριο. Το παιχνίδι στη Γαλλία ήταν ίσως το καλύτερό μας όσον αφορά το αμυντικό μας πλάνο. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και αύριο γιατί η JDA Dijon έχει πολλά επιθετικά στοιχεία που είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, αλλά δύσκολα αντιμετωπίσιμα».

Για το ενδεχόμενο προσθήκης: «Είμαστε στην αγορά, παρακολουθούμε. Μας έχει δοθεί η δυνατότητα να αλλάξουμε δύο παιδιά, έχουν έρθει δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει τις επόμενες μέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαραλαμπίδης,charalabidis