Χανιά: Με πλωτά και επίγεια μέσα συνεχίζεται η αναζήτηση για τον αγνοούμενου αγρότη

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε και πάλι η επιχείρηση των αρχών για τον εντοπισμό του 61χρονου αγρότη που παρασύρθηκε χθες το μεσημέρι από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στον Εμπρόσνερο Χανίων.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν συνολικά 60 πυροσβέστες, ενώ από την Αθήνα έφθασαν χθες εξειδικευμένοι δύτες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Cretapost, οι έρευνες

συνεχίζονται και με πλωτά μέσα που διατέθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, ενώ καθοριστικής σημασίας θεωρείται η πτήση drones που είχαν αξιοποιηθεί και στην πρόσφατη επιχείρηση στον Γεροπόταμο στη Μεσαρά.

Υπενθυμίζεται πως ο 61χρονο αγρότης, πατέρας πέντε παιδιών, προσπάθησε χθες και ενώ μαινόταν τα καιρικά φαινόμενα να διασχίσει με το αγροτικό αυτοκίνητό του τον χείμαρρο που είχε σχηματιστεί στην περιοχή του Εμπρόσνερου από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το όχημά του, όχι όμως και τον ίδιο, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Εικάζεται, ότι ο αγνοούμενο κατάφερε με κάποιο τρόπο να ανέβει στην καρότσα του αγροτικού οχήματος για να σωθεί, ωστόσο πιθανότατα βρέθηκε στα νερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα