Χαλκιδική: Άνοιξε τις πύλες της η 5η γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων (ΦΩΤΟ)

Άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής, στην παραλία της Ιερισσού, η έκθεση «Ημέρες Τοπικών Προϊόντων και Παραγωγών - 5η γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων», που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αριστοτέλη και η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού και τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Κατερίνα Ζωγράφου, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, η νεοεκλεγείσα

Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κουφίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιερισσού, Κλεοπάτρα Αϊβαζίδου και πλήθος κατοίκων και επισκεπτών.

Η έκθεση τοπικών προϊόντων θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής και λειτουργεί από τις 19.30 έως τις 00.30, με στόχο τα προϊόντα του τόπου να «ταξιδέψουν» και να γίνουν γνωστά σε κάθε γωνιά της γης.

Keywords
Τυχαία Θέματα