Χαλκιδική: Αγαπημένα beach bars που επέστρεψαν και μας περιμένουν!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην είναι όπως ακριβώς το είχαμε σκεφτεί στις αρχές αυτής της χρονιάς, ωστόσο, όσο οδεύουμε προς την καρδιά του, τόσο περισσότερο έχουμε την ανάγκη να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, μακριά από τις σκοτούρες.

Πολλές από τις επιχειρήσεις που είχαν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινό τα προηγούμενα χρόνια άργησαν να ανοίξουν και πάλι τις πύλες τους, ωστόσο, έστω και αργά, έκαναν το... come back.

Με βάση τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό,

με αποστάσεις, αντισηπτικά και αυστηρούς κανόνες υγιεινής, αγαπημένα beach bars στη Χαλκιδική άνοιξαν και πάλι και μας περιμένουν. Εμείς ξεχωρίσαμε ορισμένα από αυτά και σας τα θυμίζουμε! Καλές βουτιές!

Agora Beach Bar

Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό beach bar. Με την υπογραφή των δημουργών του γνωστού ουζερί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Agora της Χαλκιδικής προσφέρει το καλύτερο σκηνικό για ένα ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, με εκλεκτούς μεζέδες.

Λίγο πριν, μπορείς να απολαύσεις στο μπάνιο σου στο beach bar με τις υπέροχες Instagramικές γωνιές που θα σου χαρίσουν όμορφες φωτογραφίες.

Info:

Agora Beach Bar,

Κρυοπηγή Χαλκιδικής,

Τηλ:. 697 460 0812

Achinos Beach Bar

Θέλετε να απολαύσετε εκλεκτό κρασί σε ένα όμορφο καλοκαιρινό περιβάλλον χωρίς έγνοιες; Ο Achinos μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο μέρος για βουτιά, ποτό και εκλεκτό φαγητό.

Νυχτερινή διασκέδαση και υψηλή γαστρονομία αποτελούν τον καλύτερο luxury συνδυασμό στο all day beach bar στην περιοχή της Χανιώτης. Όλα αυτά υπό τους ήχους των αγαπημένων σας dj και live acts από τους πιο hot Έλληνες καλλιτέχνες.

Info:

Achinos Beach Bar,

Χανιώτη, Χαλκιδική

Τηλ.: 694 747 1471

Cabana Beach Bar

Τα πεντακάθαρα νερά, η party διάθεση, τα ιδιαίτερα πιάτα και οι ναργιλέδες συνθέτουν το σκηνικό στο όμορφο beach bar στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Μπορεί οι αποστάσεις να μεγάλωσαν και το προσωπικό να φοράει πλέον μάσκα, ωστόσο, η καλή διάθεση και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παραμένουν. Με Dj sets που ανεβάζουν τη διάθεση, το Cabana σε καλεί με σύνθημα "Symmer-ize your feelings!".

Info:

Cabana Beach Bar,

Ακτή Ξενία, Παλιούρι Χαλκιδικής

Τηλ.: 695 569 8151

Elephant beach bar

Το αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο σε βάζει στο κλίμα. Μπαίνεις στον παράδεισο που είναι χτισμένος με αιώρες, άνετες ξαπλώστρες, πολύχρωμες μαξιλάρες και ψάθινα καπέλα.

Με ξεχωριστές μουσικές επιλογές, τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας του Πευκοχωρίου αλλά και ο πλούσιος κατάλογος με ροφήματα, cocktails και σνακ θα σε κρατήσουν στο beach bar μέχρι το βράδυ.

Info:

Elephant beach bar,

Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Τηλ.: 698 706 5570

Le Mantri Beach Bar

Με σήμα το προβατάκι, οι οικοδεσπότες σε καλούν να μπεις στο μαντρί και να απολαύσεις το μπάνιο σου σε ένα χαλαρό και ανεπιτήδευτο περιβάλλον.

Όμορφη διακόσμηση, μεγάλες αποστάσεις, απολαυστικά cocktails και όλα αυτά στην Τρανή Αμμούδα που δικαιώνει το όνομά της.

Ξαπλώστρες, κούνιες και πουφ είναι στη διάθεσή σου για να απολαύσεις το ποτό και το φαγητό σου.

Info:

Le Mantri Beach Bar,

Τρανή Αμμούδα, Αγ. Νικόλαος, Χαλκιδική

Τηλ.: 6980143524

Mango beach bar

Στην όμορφη Ακτή Καλογριάς, στη Σιθωνία, το Mango Beach Bar σας καλεί να περάσετε στιγμές χαλάρωσης. Είτε διαλέξετε τις ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα, είτε τους καναπέδες "στα ψηλά" μπορείτε να "ξορκίσετε" τη ζέστη με ένα cocktail, με ένα ποτήρι κρύο κρασί, ή με μια φρουτοσαλάτα. Με βραδιές '80s και '90s, αλλά και με ενδιαφέροντα Dj sets οι διοργανωτές σας καλούν να οπλιστείτε με καλή διάθεση και να περάσετε μια όμορφη καλοκαιρινή ημέρα στη χρυσή άμμο και τα πεντακάθαρα νερά!

Info:

Mango beach bar,

Ακτή Καλογριάς, Σιθωνία Χαλκιδικής

Τηλ.: 2375 027039

Ethnik beach bar

Λίγο το όμορφο ηλιοβασίλεμα, λίγο η ρέγκε μουσική και τα instagramικά τοπία του, έκαναν τους φίλους του να το περιμένουν πώς και πώς. Το Ethnic Beach Bar επέστρεψε και παρά τη νέα πραγματικότητα, προσφέρει στους επισκέπτες του την ίδια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Είτε καθίσεις στην ξαπλώστρα και απολαύσεις τα πεντακάθαρα νερά στην Τριστινίκα, είτε προτιμήσεις τα ξύλινα τραπεζάκια στο πάνω μέρος του μαγαζιού, θα έχεις ένα υπέροχο τοπίο ως φόντο για να απολαύσεις τον καφέ, τη μπύρα ή το cocktail σου.

Info:

Ethnik beach bar,

Τριστινίκα, Σιθωνία Χαλκιδικής

Τηλ.: 693 738 0554

Maori beach bar

Τοποθετημένο στην παραλία Πύργος, ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, το Maori Beach Bar περιμένει και πάλι το κοινό του με την ιδιαίτερη διακόσμησή του, στην οποία κυριαρχούν φυσικά υλικά και λευκές μαξιλάρες.

Σε ένα bohemian σκηνικό, μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστά cocktails υπό τους ήχους ξεχωριστής μουσικής.

Μοναδική προϋπόθεση; Να σέβεστε το περιβάλλον και να μην αφήσετε σκουπίδια φεύγοντας!

Info:

Maori beach bar,

Γομάτι Χαλκιδικής,

Τηλ.: 231 553 2808

Keywords
Τυχαία Θέματα