Χ. Θεοχάρης: Υπό προϋποθέσεις η συμφωνία των Πρεσπών είναι θετική για τα συμφέροντά μας

Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Θέμα 104,6" παραχώρησε συνέντευξη π ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης και φάνηκε θετικός στο να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά με αστερίσκους.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν έδωσε σαφή απάντηση σχετικά με το εάν θα ψηφίσει θετικά ή αρνητικά τη συμφωνία, όταν έρθει στη Βουλή.

Ο Χάρης Θεοχάρης επανέλαβε ότι στο θέμα της συμφωνίας έχει ξεκάθαρη θέση, αλλά απέφυγε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για το πώς θα κινηθεί την ημέρα που

θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον εάν η κυβέρνηση μπορεί να προσβλέπει στη θετική του ψήφο, ο κ. Θεοχάρης απάντησε ως εξής: «Δεν μπορώ να απαντήσω αόριστα, γενικά και υποθετικά. Αυτό θα εξαρτηθεί εκείνη τη στιγμή και από το αντικείμενο».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «ο Πάνος Καμμένος δε δείχνει να υλοποιεί τις απειλές του και δεν πραγματοποιεί όσα λέει, οπότε η κυβέρνηση λογικά θα συνεχίσει μέχρι τέλους».

Κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα των περικοπών των συντάξεων, ο Χάρης Θεοχάρης σημείωσε πως γενικά οι απόψεις συγκλίνουν θετικά προς αυτό το μέτρο, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, δεν υπάρχει απόφαση. Ως σημαντικό στοιχείο κατέγραψε και τη στάση του ΔΝΤ, που μέχρι σήμερα δεν έχει αντιδράσει, τουλάχιστον αρνητικά.

«Θολό τοπίο» επικράτησε και στις δηλώσεις του όσον αφορά στο επόμενο εκλογικό του βήμα.

«Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι όλοι μας να βοηθήσουμε στην καθημερινότητα των πολιτών», είπε ο ίδιος.

Με βάση τα όσα ανέφερ ο κ. Θεοχάρης στο "Θέμα 104,6" έγινε προσπάθεια προσέγγισης από το "Ποτάμι", η οποία δεν προχώρησε, καθώς δεν βρέθηκαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα