Μπουτάρης για συμβασιούχους: Δεν με ικανοποιεί η έκθεση - Δεν μπορώ να δεσμεύσω την επόμενη διοίκηση

Την πρόθεση του να μην αποσύρει την έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τους 192 συμβασιούχους στο δήμο Θεσσαλονίκης, επανέλαβε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως η έκθεση που ήρθε στα χέρια του την Παρασκευή από τις υπηρεσίες του δήμου, δεν τον ικανοποιεί.

Παράλληλα ανέφερε ότι οι

συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα εργάζονται και θα πληρώνονται τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα του 2020.

«Η έκθεση που ήρθε η οποία ήταν προϋπόθεση, δεν με ικανοποιεί. Δεν τεκμηριώνει επαρκώς τις ανάγκες. Δεν μπορώ να δεσμεύω την επόμενη διοίκηση, μη ασκώντας έφεση, η οποία θα τους μονιμοποιήσει δια της πλαγίας οδού.

Η μονιμοποίηση είναι παράνομο, εμπεριέχει νομικές ευθύνες. Δεν μπορώ να δεσμεύσω την επόμενη διοίκηση ότι θα πάρεις 192. Ας πάρει την απόφαση η επόμενη διοίκηση και ας κάνει ότι θέλει. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας όλοι. Και ως προς το νόμο και προς την επόμενη διοίκηση.

Είναι εκλογική περίοδος και κάποιοι προσπαθούν να αρπάξουν ψήφους υποσχόμενοι πράγματα. Έχει, ποινικές ευθύνες, έχει επιπτώσεις. Εγώ δεν είμαι διατιθέμενος να πάρω τέτοια απόφαση», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα