Μπουτάρης: Εύχομαι να κερδίσει ο Χρήστος την Περιφέρεια - Παπαστεργίου: Άλλη Θεσσαλονίκη το 2010 και άλλη το 2018

Να κερδίσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ευχήθηκε στον υποψήφιο περιφερειάρχη, Χρήστο Παπαστεργίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, με τον κ. Παπαστεργίου να ξεκινάει από τον κ. Μπουτάρη τις συναντήσεις του με την ιδιότητα του υποψήφιου περιφερειάρχη.

“Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που ένα μέλος της Πρωτοβουλία,

ο Χρήστος που ήταν ένας στρατιώτης στην πρωτοβουλία, με πάρα πολύ σαφή προσήλωση σε αυτό που πρεσβεύει η Πρωτοβουλία, είναι υποψήφιος. Αν καταφέρει και το εύχομαι, να κερδίσει την Περιφέρεια, η Θεσσαλονίκη θα αλλάξει. Ο Χρήστος είναι άνθρωπος σκεπτόμενος δεν είναι λαϊκιστής.

Του εύχομαι κάθε επιτυχία και φυσικά η Πρωτοβουλία θα τον στηρίξει όσο περισσότερο”, τόνισε σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση ο κ. Μπουτάρης. “Θεωρώ και εγώ και η παράταξη που εκπροσωπώ, πρέπει να ξεκινήσουμε την προεκλογική μας προσπάθεια από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και το δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Πέρα από την τιμή που είχα να είμαι δημοτικός σύμβουλος μαζί του και την προηγούμενη πολιτική και προσωπική σχέση, η αυτοδιοικητική πορεία της Πρωτοβουλίας και του Γιάννη Μπουτάρη, άλλαξε τη Θεσσαλονίκη, όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για την υπόλοιπη Ελλάδα και την διεθνή κοινή γνώμη. Η Θεσσαλονίκη του 2018 δεν έχει καμία σχέση με τη Θεσσαλονίκη του 2010”, σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Παπαστεργίου.

Τέλος ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε ότι θα ασκήσει τα καθήκοντα του έως τη λήξη της θητείας και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί την ιδιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος για να προβάλλω την υποψηφιότητα του. “Θα ασκήσω τα καθήκοντά μου έως τη λήξη της θητείας μου και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να εκμεταλλευτώ την ιδιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος για να προβάλλω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος περιφερειάρχης. Το θεωρώ αδιανόητο να μπλέκονται αυτά τα δύο. Ο καθένας πρέπει να τιμά την ψήφο εκείνων που τον τίμησαν για να ασκεί για εκείνο που τον επέλεξαν χωρίς να το αξιοποιεί για να προβάλλει άλλες επιδιώξεις. Και στο τέλος αυτής της θητείας ο απολογισμός της Πρωτοβουλίας θα καταγραφεί με ένα μεγάλο συν και αυτό είναι που θα πρέπει να αξιολογήσουν οι συμπολίτες μας. Την αυτοδιοικητική θητεία και όσα προσέφερε η Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Μπουτάρη”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα