Μπουτάρης: "Αποστασιοποιήθηκε για λόγους συμφέροντος" - Αβραμόπουλος: "Είναι ένας ασυγχώρητος συκοφάντης"

Μία ακόμα κόντρα είχαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Αρχικά ο κ. Μπουτάρης επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, κατά την τοποθέτησή του για το θέμα της τροποποίησης και

της αντικατάστασης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, τονίζοντας πως αποστασιοποιήθηκε όχι για λόγους πολιτικής διαφωνίας, αλλά για λόγους προσωπικού συμφέροντος.

“Για τον κ. Αβραμόπουλο δεν έχει αντιληφθεί προφανώς ξεχνάει πως ήταν τα πράγματα όταν ήταν στην διοίκηση. Γίνονται συζητήσεις και θα γίνονται και καβγάδες. Πολλές φορές όταν οι καβγάδες αυτοί φτάνουν σε σημείο όπου εμπλέκεται το προσωπικό συμφέρον τότε αποστασιοποιούνται, όπως έκανε και ο ίδιος. Αποστασιοποιήθηκε όχι για λόγους πολιτικής διαφωνίας, αλλά για λόγους προσωπικού συμφέροντος”, ανέφερε.

Λίγο μετά ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε στον Γιάννη Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τον ασυγχώρητο συκοφάντης.

“Έχω αποφασίσει να μην παρακολουθώ τις εκρήξεις του Γιάννη Μπουτάρη. Το κάνω με συνείδηση για να τον προστατέψω από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ίδιος δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην παράταξη που ιδρύσαμε.

Όταν αναφέρεται σε μένα με προσβλητικός λόγος, αντιλαμβανόμενος το βάρος το λέξεων και αντιλαμβάνεται το βάρος των λέξεων, τότε είναι ένας ασυγχώρητος συκοφάντης”, ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα