Μπογδάνος σε Βλαζάκη για "Τζόκερ": Mea Culpa

«Mea Culpa» προς την πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, για τα όσα ανέφερε σε ανάρτηση του στα social media, σχετικά με την ταινία Τζόκερ, είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Οι ταυτότητες των δύο υπογράφονται από την κα Βλαζάκη και με βάση αυτό το γεγονός η πηγή που επικαλεστήκαμε

η κα Μπακογιάννη και εγώ προφανώς έδωσε εσφαλμένη πληροφόρηση ως προς τη δική της εμπλοκή στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτό λυπάμαι, απολογούμαι στην κα Βλαζάκη, έχω ήδη προβεί σε τηλεοπτική επανόρθωση και παραμένω στη διάθεσή της. Mea Culpa», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Αναλυτικά η νέα ανάρτηση του:

«Η κα Αλεξομανωλάκη είναι προϊσταμένη των δύο κυριών της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Καταλληλότητας -την οποία ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε «σκοταδισμό» παρ´ότι επί πέντε έτη τη διατήρησε- και οι οποίες κάλεσαν την αστυνομία. Οι ταυτότητες των δύο υπογράφονται από την κα Βλαζάκη και με βάση αυτό το γεγονός η πηγή που επικαλεστήκαμε η κα Μπακογιάννη και εγώ προφανώς έδωσε εσφαλμένη πληροφόρηση ως προς τη δική της εμπλοκή στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτό λυπάμαι, απολογούμαι στην κα Βλαζάκη, έχω ήδη προβεί σε τηλεοπτική επανόρθωση και παραμένω στη διάθεσή της. Mea Culpa.

Με τον ίδιο τρόπο που δεν κάνω πίσω όταν έχω δίκιο, έχω μάθει να το παραδέχομαι, όταν σφάλλω».

Keywords
Τυχαία Θέματα