Μπίσεσβαρ: Νιώθουμε πρωταθλητές, να φέρουμε άλλη μια κούπα στη Θεσσαλονίκη

Για το φινάλε του πρωταθλήματος και πως το φανταζόταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, τα όσα συνέβησαν φέτος αλλά και τον τελικό κυπέλλου μίλησε μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στον Πλατανιά ο άσσος του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του ματς.

Τo καλοκαίρι έφτασε; Ανακάλυψε τα προϊόντα μας στο PAOK

FC Official Store

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Από την αρχή της χρονιάς σκεφτόμασταν το τελευταίο παιχνίδι κι οτι θα ήμασταν πρωταθλητές. Κάναμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε αλλά όσα έγιναν μας στέρησαν τη χαρά.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά μας. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και πάλι. Νιώθουμε πρωταθλητές. Πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στα γήπεδα. Οι φίλαθλοι έχουν δίκιο. Δεν παίξαμε δύο παιχνίδια και μάλιστα μας πήραν και βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια...

Θέλω να δώσω πίσω την αγάπη στον κόσμο, να τους κάνω χαρούμενους. Δεν περίμενα να έχουμε τόσο κόσμο σήμερα.

Έχουμε τον τελικό. Πρέπει να γράψουμε ιστορία και πάλι και να φέρουμε ένα ακόμα τρόπαιο στην ομάδα.

Δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό. Είναι 50-50. Παίζει ρόλο πως θα είσαι στο γήπεδο εκείνη την ημέρα, αν θα σου βγει το πλάνο. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για το 100% να γράψουμε ξανά ιστορία και να φέρουμε άλλη μια κούπα στη Θεσσαλονίκη.

Πρίγιοβιτς: Θέλω το βραβείο του πρώτου σκόρερ

Ικανοποίηση για το γεγονός πως η Τούμπα γέμισε μετά από καιρό επικρατεί στον ΠΑΟΚ όπως είπε στην κάμερα του novasports ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά:

"Αξίζαμε τη νίκη και κυριαρχήσαμε, θέλαμε να προσφέρουμε ένα ωραίο σόου στον κόσμο. Είχαμε μια καλή σεζόν, είμαι ικανοποιημένος. Είμαστε χαρούμενοι που γέμισε το γήπεδο, ήταν πολύ στενάχωρο που πολλές φορές μέσα στη σεζόν έμεινε άδειο.

Είχα φιλοδοξία να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ για το βραβείο του πρώτου σκόρερ, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα ματς για να τελειώσουμε τη σεζόν.

Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τον τελικό, θα ξεκουραστούμε αύριο και στη συνέχεια συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα