Μπεστ: Μοναδικό αυτό που ζήσαμε την Κυριακή κόντρα στον Άρη

Στην Λιθουανία για να βρεθεί αντιμέτωπος με την Νεπτούνας για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και ο Άαρον Μπεστ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του αλλά και για το πως έζησε το ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο

Aaron Best θα βρεθεί αύριο σε γνώριμα λημέρια. Στη Λιθουανία από όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Αν πάντως τον ρωτούσε ένας Λιθουανός δημοσιογράφος για το καλύτερο πράγμα που έχει συναντήσει, προφανώς και θα μιλούσε για το παιχνίδι της Κυριακής. Και ο Καναδός, όπως και όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έμεινε εκστασιασμένος από αυτό που έζησε στο «Παλατάκι» την Κυριακή.

«Αυτό που ζήσαμε στον αγώνα της Κυριακής ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν κάτι μοναδικό. Το να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να είναι δίπλα σου και να συμπαραστέκονται, όλοι μαζί, είναι κάτι ξεχωριστό και η βοήθεια που μας έδωσαν ήταν τρομερή. Μας έδωσαν ενέργεια και μας ώθησαν σε μία πολύ σημαντική νίκη την οποία ψάχναμε απεγνωσμένα», τόνισε αρχικά ο Καναδός γκαρντ/φόργουρντ του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του Άρη: «Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και να συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για τον Aaron Best ο αγώνας με τη Neptunas στη Λιθουανία είναι ξεχωριστός. Πριν τρία χρόνια από τη Λιθουανία και τη Juventus Utena είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα και η επιστροφή του, φέρνει αρκετές αναμνήσεις:

«Στη Λιθουανία έπαιξα πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ, έχω αρκετά πράγματα να θυμάμαι και σίγουρα είναι κάτι που το περιμένω. Με ενδιαφέρει βεβαίως μόνο η ομάδα μου. Είμαστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία, αλλά όλα είναι πιθανά. Είμαστε καλή ομάδα, πιστεύουμε ο ένας στον άλλο, θα πρέπει να δούμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα