Μπεργκ: "Δεν κλείνω καμία πόρτα"

Δεν κλείνει την πόρτα της επιστροφής του στην Ελλάδα ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή "Goal Χωρίς Σύνορα" του ΣΚΑΪ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι αποφάσεις θα παρθούν το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Αλ Αΐν.

Βέβαια, τα λόγια του Σουηδού στράικερ ήταν προτού ξεσπάσουν τα γεγονότα με τον Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ και

την Αλ Ιτιχάντ και συγκεκριμένα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Μπεργκ είπε: "Ποτέ δεν ξέρεις, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κλείνεις καμία πόρτα. Φυσικά πέρασα φανταστικά, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι με τον Παναθηναϊκό, αλλά επίσης και η ζωή στην Ελλάδα για εμένα και την οικογένεια μου ήταν ευχάριστη.

Επίσης έχουμε σπίτι εκεί και πηγαίνουμε όποτε έχουμε χρόνο, έχουμε στενή σχέση με την Ελλάδα. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ναι ή όχι στο να γυρίσεις πίσω και να παίξεις εκεί. Έχω άλλη μια χρονιά εδώ και μετά θα δω τι επιλογές έχω και τι θέλει η οικογένεια μου. Η απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι."

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο πρώην "πράσινος" απάντησε: "Τι να πω...δεν είναι ανάγκη να μιλήσω για τις φήμες. Φυσικά σέβομαι τον Ολυμπιακό είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά έπαιζα για χρόνια στον Παναθηναϊκό και η σχέση μου με την ομάδα είναι πολύ ιδιαίτερη, είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Όπως είπα δεν πρέπει ποτέ να λες όχι και να μην κλείνεις καμία πόρτα. Όλοι γνωρίζουν όμως ότι τα συναισθήματα που έχω για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δυνατά."

Keywords
Τυχαία Θέματα