Μπελ: Θα παίξουμε σκληρά

Την Οστάνδη αντιμετωπίζει σήμερα ο Άρης για την 7η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον γκαρντ των “κιτρίνων” Γκάρι Μπελ να τονίζει πως θα τα δώσουν όλα στην αποψινή “μάχη”.

Αν είναι έτοιμοι : "Πρέπει να είμαστε. Ειδικά μετά το πως παίξαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Θα παίξουμε σκληρά και ελπίζω να κερδίσουμε."

Για το αν είναι ευκαιρία για νέα αρχή: "Σίγουρα. Ο τρόπος που παίξαμε στο τελευταίο παιχνίδι ήταν ανεπίτρεπτος. Σκοράραμε 5

πόντους στα τελευταία 15 λεπτά. Αυτό είναι τρελό. Σήμερα δουλέψαμε καλύτερα από χθες και θα δείξουμε καλύτερη εικόνα αύριο."

Για το γιατί υπάρχει αυτή η εικόνα του Άρη: "Νομίζω πως στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα. Στη προπόνηση προσπαθήσαμε να απλοποιήσουμε τα πράγματα και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε καλύτερη εικόνα αύριο."

Για την Οστάνδη: "Είναι μια ομάδα με αρκετούς βετεράνους που πέρσι κέρδισαν και το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Αλλά αύριο μετά από τον αγώνα του Σαββάτου, θα βγούμε και θα παίξουμε σκληρά.

Για το ποιος είναι ο παράγοντας που θα κρίνει το παιχνίδι: "Να παίξουμε σκληρά. Ακόμα και αν χάσουμε, που δε θα χάσουμε, θα παλέψουμε και θα βάλουμε καλάθια. Το να βάζεις 40 πόντους σε 40 λεπτά είναι τρελό.

Για το αν νιώθει πίεση: "Δεν νομίζω πως υπάρχει πίεση. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Εγώ θα βγω να παίξω το δικό μου παιχνίδι όπως και όλοι"

Για το αν χρειάζονται την αυριανή νίκη: "Την χρειαζόμαστε. Σίγουρα χρειαζόμαστε τη νίκη εκτός Θεσσαλονίκης."

Για την έλευση του Μποχωρίδη: "Ναι θα είναι καλό για εμάς ένας πόιντ γκαρντ στην ομάδα. Δεν τον έχω δει να παίζει πέρα από τις δύο τελευταίες προπονήσεις. Πιστεύω ότι είμαστε καλά και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε."

Για το αν η έλευση του Μποχωρίδη θα τον βοηθήσει στο σκοράρισμα: "Ναι. Κάναμε προπονήσεις μαζί και είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει να πασάρει. Εγώ θα είμαι έτοιμος και θα περιμένω την ευκαιρία."

Keywords
Τυχαία Θέματα