Μπαξεβάνος: Είμαστε Ηρακλής, έχουμε πολλές δυνατότητες και θα πετύχουμε

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος, παραχώρησε συνέντευξη μέσω της οποίας έθεσε τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας του Γηραιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr:

«Ο στόχος του να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλό μας επετεύχθη. Σε αυτό συμβολή είχε εκτός από τους παίκτες και ο προκάτοχός μου ο Σάκης Αναστασιάδης. Αυτό ήταν το πρώτο βηματάκι για εμάς, αφού ο μεγάλος στόχος είναι στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Football League», είπε αρχικά.

«Δεν θα είναι εύκολο, έχουμε μπροστά

μας 45 απαιτητικές ημέρες, που θα χρειαστεί να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προσήλωση στον στόχο μας», είπε σχετικά με την «μάχη» των μπαράζ.

Για να προσθέσει το τι απαιτεί αυτό το μίνι-πρωτάθλημα: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας, να μην μας αποπροσανατολίζει τίποτα, είμαστε Ηρακλής, έχουμε πολλές δυνατότητες και θα πετύχουμε. Νομίζω πως στη σοβαρότητα θα κριθούν πολλά, αφού σε αγώνες μπαράζ αν δεν έχεις το στοιχείο αυτό θα το πληρώσεις».

Οσο για τους αντιπάλους του Ηρακλή (σ.σ. θα παίξει με Τηλυκράτη Λευκάδας, Παραλίμνιο και Βόλο): «Για να τερμάτισαν ως πρώτοι στους ομίλους τους πάει να πει κάτι. Εχουν καλές ομάδες και θεωρώ πως όλοι ξεκινάμε από την ίδια βάση».

Στη συνέχεια η κουβέντα μας μεταφέρθηκε αποκλειστικά στα του Ηρακλή με τον ίδιο να εκθειάζει τους παίκτες του: «Ο φετινός Ηρακλής αποτελείται από μια πλειάδα παικτών που είναι για παραπάνω κατηγορία. Εμείς διαθέτουμε ένα μείγμα από πολύ έμπειρους παίκτες, αλλά και παίκτες νεαρούς σε ηλικία που έχουν προσόντα και φιλοδοξίες».

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, δεν σκέφτεται επουδενί τη νέα σεζόν και αν αυτή τον βρει να παραμένει στον πάγκο του Ηρακλή: «Τι να σκεφτείς για την επόμενη σεζόν; Δεν υπάρχει επόμενη σεζόν, αν δεν τα καταφέρουμε φέτος. Ολοι θα κερδίσουμε από την άνοδο της ομάδας. Ομως δεν κοιτάω παρά μόνο το πως θα προετοιμάσω την ομάδα να είναι έτοιμη γι’ αυτά τα παιχνίδια. Ας ανέβει ο Ηρακλής και θα υπάρξει χρόνος για όλα τα υπόλοιπα», είπε και πρόσθεσε: «Πάντως όταν είσαι σε έναν σύλλογο όπως ο Ηρακλής με τέτοια ιστορία, δεν μπορείς να πανηγυρίσεις μία άνοδο στη Football League. Οι κατηγορίες αυτές είναι μικρές για τον σύλλογό μας».

Κλείνοντας, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τοποθετήθηκε σχετικά με την πιθανή αλλαγή ποινών στις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, λέγοντας: «Τι να σχολιάσεις; Οι κανονισμοί πάντα δεν ισχύουν για τους δυνατούς. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα