Μπαργκάν: Μία αποτυχία πάντα σε ενοχλεί, δεν χωράει δεύτερη

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο αρχηγός του Άρη, Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος μίλησε για το «βάρος» του περιβραχιόνιου, για το επερχόμενο παιχνίδι στη Δράμα, ενώ μίλησε και για τους Νέτο, Σπανό και Μυροφορίδη με τα καλύτερα λόγια.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, πέρα από την προσπάθεια της ομάδας, μίλησε και για την στήριξη του κόσμου, χαρακτηρίζοντας τα εντός έδρας παιχνίδια ως «γιορτή», αποκαλύπτοντας ποιο είναι το αγαπημένο του σύνθημα.

Κλείνοντας, τόνισε πως μετά από την περσινή αποτυχία δε χωράει

άλλη...

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κενάν Μπαργκάν στην εφημερίδα "Arena Press":

Για το γκολ του που προήλθε από φάουλ στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό: «Το πίστεψα, γιατί με βόλευε πολύ η συγκεκριμένη θέση. Με τον Ντάρσι (σ.σ. Νέτο), έχουμε χτυπήσει πολλά φάουλ στην προπόνηση. Έχουμε βέβαια διαφορετικό στιλ. Ελπίζω να βάλω κι άλλα στη συνέχεια».

Για την Football League και το παιχνίδι με τον Κισσαμικό: «Τα ματς της Β΄ Εθνικής δεν είναι εύκολα. Απαιτητικό ματς, δυσκολευτήκαμε πολύ να διασπάσουμε την άμυνά του. Πετύχαμε ένα γκολ από στατική φάση, μας μένουν οι τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε…».

Για την αλλαγή του περσινού με τον φετινό Άρη: «Φέτος και να μην είναι καλός ο Άρης, κερδίζει. Πέρσι, ακόμα και με καλές εμφανίσεις δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Το θέλουμε περισσότερο αυτή τη φορά, δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη και το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και μέχρι στιγμής τα πάμε περίφημα. Εμείς που ήμασταν και πέρσι, ξέρουμε το ειδικό βάρος της ομάδας. Αυτό προσπαθήσαμε να περάσουμε και στα νέα παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι. Μία αποτυχία πάντα σε ενοχλεί, δεν χωράει δεύτερη».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με την Δράμα που έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε σταθερή ομάδα. Έχει δύσκολη έδρα η Δόξα, αλλά θεωρώ ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και θα μείνουμε στην κορυφή με διαφορά από τους υπόλοιπους, όταν είμαστε σε καλή μέρα δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διασπάσουμε οποιαδήποτε άμυνα. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και την Κυριακή».

Για την σημαντικότητα του συγκεκριμένου αγώνα: «Είναι ένα κομβικό σημείο, γενικότερα. Είναι σαν είναι το τελευταίο μας, θέλουμε να το κερδίσουμε, να κρατήσουμε την διαφορά που έχουμε και παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος».

Το σχόλιό του για το γεγονός, πως αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας και η απάντησή του στο αν ωρίμασε: «Είναι ένα κομβικό σημείο, γενικότερα. Είναι σαν είναι το τελευταίο μας, θέλουμε να το κερδίσουμε, να κρατήσουμε την διαφορά που έχουμε και παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Τα βλέπω όλα διαφορετικά. Πιο συνειδητοποιημένα. Περνάνε τα χρόνια, δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, για να πετύχει τον στόχο και η ομάδα και ο… Κενάν».

Για το τι περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Θέλω να δείχνω συνεχώς τον καλό μου εαυτό. Σε αυτό βοηθάει πολύ και η ομάδα. Όταν σε πιστεύει, θέλεις να ανταποδώσεις. Φέτος, ελπίζω να είμαι αυτός που πρέπει και να μπορέσω να πετύχω τον στόχο μου».

Στη συνέχεια μίλησε για τους Μυροφορίδη, Σπανό και Νέτο...

Για τον Νέτο: «Είναι μία κατηγορία μόνος του! Είναι σαν να παίζει κάθε Κυριακή, έτσι νομίζουμε όλοι! Δεν ξέρω πως το έχει καταφέρει. Χρειάζεται ο Νέτο σε αυτή την ομάδα, έχει εμπειρίες, που τις μεταφέρει σε όλους».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Μας αποβάλλει το άγχος της ήττας. Ακόμα κι αν χάσουμε, ξέρουμε ότι μας πιστεύει και θα συνεχίσουμε να το ανατρέψουμε. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχουμε χάσει, οπότε όλα πάνε καλά».

Για τον προπονητή του, Δημήτρη Σπανό: «Έχουμε καλές σχέσεις όλα τα παιδιά μαζί του. Είναι δύσκολο το έργο του, έχει να διαχειριστεί πολλούς ισάξιους παίκτες. Είναι δίκαιος και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε κι εμείς».

Έπειτα, σχολίασε την παρουσία του κόσμου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μίλησε για το αν προτιμάει την άμυνα ή την επίθεση και αποκάλυψε ποιο σύνθημα που ακούγεται από τις εξέδρες είναι το αγαπημένο του.

Για τον κόσμο ανέφερε: «Κάθε Κυριακή στην έδρα μας το βλέπουμε σαν… γιορτή. Είναι πολύ καλό να ανυπομονείς πως και πως για τα εντός έδρας ματς. Ελπίζουμε να έρχεται ο κόσμος συνέχεια, να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας. Την δυναμική του άλλωστε την έδειξε και στο φιλικό με την Μπόκα. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Θέλουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και φέτος».

Στην ερώτηση άμυνα ή επίθεση είπε: «Είναι συνδυασμός. Εμείς θα σκοράρουμε, το θέμα είναι να μην το δεχθεί η άμυνα, όπως έγινε πέρσι σε πολλά ματς, που βρεθήκαμε από νωρίς να κυνηγάμε. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις σε μια ομάδα Β΄Εθνικής, που αμύνεται μαζικά. Φέτος, κρατάμε το μηδέν και μεσοεπιθετικά δημιουργούμε για να σκοράρουμε».

Όσο για το αγαπημένο του σύνθημα: «Το Θεέ μου για σένα τον τρελογιατρό, διότι κάθε φορά που το ακούω μου δίνει ακόμα περισσότερη ώθηση, κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα