Μπάχαλο στο Nomads: Έξω φρενών έγινε ο Κατσινόπουλος με Ζώη και Παρασκευά (VIDEO)

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, με τον Λευτέρη Παρασκευά και την Αποστολία Ζώη να κατηγορούν στο συμβούλιο τον Γιώργο Κατσινόπουλο ότι έφαγε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε.

Ο πρωταθλητής του Brazilian Jiu Jitsu έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά τους, ενώ στο πλευρό του στάθηκαν οι Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Μαυρίδης και Νίκος Αναδιώτης.

Όταν, λοιπόν, οι παίκτες επέστρεψαν στην καλύβα, ο Γιώργος Κατσινόπουλος ξέσπασε κατά των Παρασκευά και Ζώη και απαίτησε να μοιραστεί το φαγητό και ο καθένας να φτιάχνει πλέον

το δικό του.

«Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα. Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές. Τα κάνει όπως θέλει, τα μαγειρεύει και μετά έρχεται on camera να σου ζητήσει συγγνώμη και να κάνουμε διάλογο. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί, ο καθένας το φαγητό του», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

«Όλο αυτόν τον καιρό μπορώ να ανεχτώ ότι θέλεις να μου κάνεις. Θα το καταπιώ, θα συνεχίσω και θα βρω μόνος μου την άκρη. Ένα πράγμα μόνο, μην μου πειράξεις το φίλο μου», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε τα βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα