Αυλαία στο αμφιθέατρο Αμαδρυάς στο Φίλυρο με «Καλοκαιρινές Βραδιές» ποιοτικού θεάτρου

Καλοκαιρινές βραδιές ποιοτικού θεάτρου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον διοργανώνει φέτος στο Φίλυρο ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη από τις 29 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου 2017.

Το ρεπερτόριο των εκδηλώσεων που θα παρουσιαστούν στο μαγευτικό υπαίθριο αμφιθέατρο "Αμαδρυάς" στο ομώνυμο δάσος του Φιλύρου περιλαμβάνει την εξαίρετη «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη και άλλα τρία θεατρικά έργα μεγάλων συγγραφέων

(Αύγουστος Στρίντμπεργκ, Άντον Τσέχοφ, Ρικ Άμποτ). Τα τέσσερα θεατρικά έργα ερμηνεύουν με αριστοτεχνικό τρόπο -σύμφωνα με τις κριτικές- τοπικές θεατρικές ομάδες ερασιτεχνών ηθοποιών που έχουν συγκεντρώσει με τις παραστάσεις τους το χειροκρότημα και το ενδιαφέρον του κοινού.

«Αξιοποιώντας έναν χώρο πολιτισμού που βρίσκεται μέσα στη φύση διοργανώνουμε φέτος τις βραδιές καλοκαιρινού θεάτρου. Εκδηλώσεις που εξελίσσονται σε θεσμό θεατρικού πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, Σωκράτης Δωρής ευχαριστώντας θερμά τους συντελεστές όλων των παραστάσεων για την ευγενική συμμετοχή τους.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων:

Πέμπτη 29 /6 και ώρα 20:00 «Ο χορός του Θανάτου» του Αυγούστου Στρίντμπεργκ από τη Θεατρική ομάδα «Μηχανή», σε σκηνοθεσία Λίλια Λύτρα.Παρασκευή 30 /6 και ώρα 21:00 «ΑΣΚΗΤΙΚΗ» του Νίκου Καζαντζάκη από το ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Αντρέα Κουτσουρέλη.Σάββατο 1/7 και ώρα 21:00 «Όλα του γάμου δύσκολα» από την Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου σε σκηνοθεσία Αγγελικής ΦουντούκηΚυριακή 2/7, Δευτέρα 3/7,Τρίτη 4/7 και ώρα 21:30 «Αυλαία και...πάμε!?!» του Ρικ Άμποτ από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλύρου
Keywords
Τυχαία Θέματα