Ατρόμητος-Άρης: Οι ενδεκάδες

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στις 19:30 τον Άρη στο Περιστέρι, για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι επιλογές των δύο προπονητών έγιναν γνωστές.

Ο Σάββας Παντελίδης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, έχει επιλέξει να παραταχθεί κόντρα στην πρώην ομάδα του με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια και τους Γούτα, Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γκάλο ενώ αριστερά ο Ταλόχα.

Στη μεσαία γραμμή οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν με τους Χαρίση, Μπαένα και Ανδρούτσο. Ενσικουλού και Μανούσος θα είναι στα φτερά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Βέλλιος.

Πρόβλημα με Κόρχουτ στο ζέσταμα και αλλαγή

Ο Άρης από την πλευρά του διατηρεί για ακόμα ένα παιχνίδι το 4-2-3-1. Συγκεκριμένα ο Μίχαελ Ένινγκ έχει επιλέξει κάτω από τα δοκάρια τον Έμαν με τους Ρόουζ και Βέλεθ να είναι στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Σάσα, ενώ αριστερά υπήρξε η επιλογή του Κόρχουτ αρχικά, όμως προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και αλλαγή στο αρχικό σχήμα.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής του Άρη, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και την θέση του θα πάρει ο δεξιός μπακ της ομάδας, Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Στη μεσαία γραμμή οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν με τους Μπα και Ματίγια, ενώ ο Γκάμα θα έχε έναν πιο δημιουργικό ρόλο. Ντιγκινί και Φετφατζίδης θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Λάρσον στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα