Αθηναίου: Να συνεχίσουμε με νίκες, η ομάδα θα βελτιωθεί περισσότερο

Στο πάθος που έβγαλε ο Άρης κόντρα στην Αβελίνο για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League αναφέρθηκε ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης των Θεσσαλονικέων, Γιάννης Αθηναίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Άρη:

Αρχικά είπε: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια σε όλους για την νίκη ήταν ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι αλλά θέλαμε την νίκη για πολλούς λόγους. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές στον αγώνα

με κακές επιλογές. Προσπαθούμε κάθε μέρα στις προπονήσεις να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τώρα έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για την Basket League και θέλουμε και εκεί την νίκη".

Για την θέληση που έδειξε η ομάδα: «Εμείς κάθε φορά θέλουμε να κερδίζουμε, δουλεύουμε παρά πολύ σκληρά, ξέρουμε τι είναι ο Άρης και ποια φανέλα φοράμε, όλοι θέλουν να κερδίζουν στην ομάδα μηδενός εξαιρουμένου, από τα τελευταία παιχνίδια πέρα από το παιχνίδι με την Βόννη στα τελευταία παιχνίδια σε όλα παλέψαμε αλλά τα χάσαμε".

Για τις 17 ασίστ που αποτελούν ρεκόρ για τον Ά ρη τη φετινή χρονιά, σχολίασε: "Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους παίκτες, όσο περνάει ο καιρός και δουλεύουμε θα βγάζουμε περισσότερες συνεργασίες μεταξύ μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθηναίου,athinaiou