Αθηνά Οικονμάκου: Ήταν συνειδητή απόφαση να γίνω μητέρα και είμαι έτοιμη να την υπηρετήσω

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της στο People μεταξύ άλλων μιλάει για την απόφαση να γίνει μητέρα και τον τρόπο που το ανακοίνωσε στο σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το φύλο του μωρού θα μας το αποκαλύψεις;

Δεν βρίσκω λόγο να μοιραστώ με όλο τον κόσμο το φύλο του παιδιού.

Μήπως είχαν δίκιο τα δημοσιεύματα που ήθελαν να μπερδεύτηκες και να το αποκάλυψες στη συνέντευξη που έδωσες στην Ελένη Μενεγάκη;

Είναι

αστείο όλο αυτό που έγινε. Δεν κάνω τέτοια λάθη. Όσο για την ίδια την Ελένη Μενεγάκη, δεν χρειάστηκε να της το αποκαλύψω, το βρήκε μόνη της, εγώ απλώς την επιβεβαίωσα.

Όνομα έχετε βρει για το μωρό; Νονό;

Έχουμε βρει τα πάντα. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το παιδί θα έχει πολλούς νονούς.

Πού ήσουν όταν έμαθες πως είσαι έγκυος και πώς το είπες στον Φίλιππο;

Ήμουν στη Μύκονο, έκανα το τεστ εγκυμοσύνης, πήγα εκεί που ήταν ο Φίλιππος και του το ανακοίνωσα. Ήταν μια πολύ ωραία και συγκινητική στιγμή.

Ήταν προετοιμασμένος ή του ήρθε ξαφνικά;

Ήξερε ότι θα κάνω κάποια στιγμή το τεστ, δεν ήξερε πότε ακριβώς. Ο Φίλιππος, από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, πίστευε ότι είμαι έγκυος – και πάλι είχε δίκιο. Δεν ξέρω αν ήταν ένστικτο ή αν ήταν η τόσο μεγάλη επιθυμία του να γίνουμε γονείς, αλλά έπεσε μέσα.

Θα γίνεις full time μανούλα;

Προφανώς. Ήταν μια συνειδητή απόφαση και είμαι έτοιμη να την υπηρετήσω. Είμαι τυχερή γιατί το επάγγελμά μου μου δίνει τη δυνατότητα να απέχω για ένα διάστημα και να επιστρέψω όταν εγώ το επιθυμώ.

Έχεις σκεφτεί μήπως σε «ξεχάσει» ο χώρος;

Καθόλου. Ίσα ίσα, είναι και ευκαιρία να τους λείψω λίγο, γιατί έχω πάρα πολλά χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας. Πιστεύω πως, αν είναι κάποιος να σε ξεχάσει, θα σε ξεχάσει. Καλούμαι να υπηρετήσω το σημαντικότερο ρόλο της ζωής μου και μόνο αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Ωστόσο έχω και το AllOver, την εταιρεία με τα κοσμήματα, όπου μπορώ να κανονίζω το πρόγραμμά μου ανάλογα με το χρόνο, τα ωράρια και τις ανάγκες μου, ώστε να μην πω ότι κλείνομαι στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα άλλο. Αν θέλω, έχω να ασχοληθώ με κάτι αρκετά δημιουργικό που μου αρέσει πολύ και το αγαπώ, οπότε νιώθω εξασφαλισμένη.

Το Instagram;

Φυσικά και με το Instagram, όσο μπορώ και αντέχω, θα ασχολούμαι. Ας έρθει το μωρό με το καλό και τα ξανασυζητάμε.

Το μωρό θα το δούμε στο Instagram;

Φυσικά και όχι.

Έχεις ξεκινήσει να ετοιμάζεις το παιδικό δωμάτιο;

Όχι, δεν έχω προλάβει.

Τα ταξίδια πιστεύεις ότι τελειώνουν για σένα ή θα είσαι κουλ μαμά και θα παίρνεις το μωρό στις εξορμήσεις σας;

Όταν το μωρό μπορεί με ασφάλεια να μετακινηθεί κι εγώ θα έχω βρει τους ρυθμούς μου, γιατί να μην το πάρω μαζί και να πάμε και ταξίδια και παντού; Νομίζω ότι θα είμαι κουλ μαμά.

Σας φαντάζεσαι με μεγάλη οικογένεια;

Θέλω μεγάλη οικογένεια, ναι, θέλω να κάνω πολλά παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθηνά Οικονμάκου, Ήταν,athina oikonmakou, itan