Αθήνα: Επί ποδός 5.000 αστυνομικοί για την επέτειο Γρηγορόπουλου

"Φρούριο" είναι από το πρωί το κέντρο της Αθήνας καθώς θα εφαρμοστούν μέτρα ανάλογα με αυτά του Πολυτεχνείου θα υπάρξουν με τους αστυνομικούς που θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης να ξεπερνούν τους 5.000.

Σήμερα, συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και όπως κάθε χρόνο στις 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις μνήμης.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν θα είναι δρακόντεια, ενώ θα υπάρξουν και αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις σε αστυνομικά

τμήματα και κτίρια, όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Επίσης, πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, με σκοπό να παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων έξω από κτίρια που τελούν από κατάληψη,

Παράλληλα, πτήσεις πάνω από το κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιούν το ελικόπτερο της Αστυνομίας και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία θα δίνουν τη «γενική εικόνα» της πόλης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, το ειδικό υδροφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ., ο Αίαντας, που έκανε την εμφάνισή του στα επεισόδια του Πολυτεχνείου, θα βρίσκεται και πάλι σε κοντινή απόσταση από τα Εξάρχεια και θα επέμβει, αν κριθεί αναγκαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθήνα, Επί, 5 000, Γρηγορόπουλου,athina, epi, 5 000, grigoropoulou