Αστ. Γαβότσης: Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ουδεμία σκιά στην άσκηση των καθηκόντων μου

Για ανακριβή δημοσιεύματα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, αναφορικά με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρους του.

"Κατηγορούμαι επί της ουσίας ότι παρακίνησα σε παράνομη πράξη τους πολιτικούς μου αντιπάλους και μάλιστα τους έπεισα! Ειλικρινά, αδιανόητο!" αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Γαβότσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες σε μερίδα του Τύπου και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που βρίθουν αναληθειών, σχετικά με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας διαφθοράς,

Αχ. Ζήσης, εις βάρος μου, όπως επίσης και εις βάρος του πρώην Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Δ. Σαραμάντου και τριών ακόμη πρώην προέδρων του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2010 έως το 2013, θεωρώ υποχρεωμένος να δώσω δημοσίως τις δέουσες απαντήσεις, προκειμένου να ενημερωθούν έγκυρα και αντικειμενικά οι δημότες και να σταματήσει ο διασυρμός του Δήμου Ωραιοκάστρου, από όσους τυχόν σκοπίμως τον επιδιώκουν.

Και έχει σημασία να διευκρινίσω, ευθύς εξ αρχής, το παράδοξο της υπόθεσης: Κατηγορούμαι επί της ουσίας ότι παρακίνησα σε παράνομη πράξη τους πολιτικούς μου αντιπάλους και μάλιστα τους έπεισα!!

!Ειλικρινά, αδιανόητο!

Keywords
Τυχαία Θέματα