Αρβανίτης: Δίψα για νίκη στο DNA του Άρη, θα τα καταφέρουμε

Πριν την σέντρα του παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, μίλησε την κάμερα της Nova για την εκλογή του, το Δ.Σ του Ερασιτέχνη, ενώ τοποθετήθηκε και για την συνεργασία του με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το νέο του αξίωμα στον Ερασιτέχνη: «Τα συναισθήματα είναι αυτά που είναι πάντα για τον Αρη. Αγάπη, πίστη. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι, η ανάπτυξη

σε πολλούς τομείς και να μπει ο ερασιτέχνης σε μια σωστή σειρά με τα χρέη».

Για την προεδρία στην ΚΑΕ και τώρα στον Ερασιτέχνη: «Και οι δύο θητείες, είναι πολύ δύσκολες, του ΑΣ θα πω όμως πιο δύσκολη γιατί έχεις να διαχειριστείς πολλά τμήματα. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους όπως η δημιουργία εμπορικού τμήματος. Πιστεύω με την στήριξη της ΠΑΕ θα καταφέρουμε τα πάντα».

Για την είσοδο του Κούη στο ΔΣ: «Γενικά το ΔΣ απαρτίζεται από μια καλή ομάδα, dream team θα έλεγα. Ήθελα να συνδέσω το παρελθόν με το παρόν σε αυτό το εγχείρημα γι’αυτό υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στον Αρη. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε δίπλα μας (σ.σ Κούη). Θα μας βοηθήσει».

Για τις σχέσεις του με Καρυπίδη: «Mε τον Kαρυπίδη μιλάμε καθημερινά έχουμε καλή χημεία. Η συνεργασία με την ΠΑΕ θα μας βοηθήσει να πάμε εκεί που θέλουμε τον Αρη».

Για το σημερινό ματς: «Το DNA του συλλόγου αποτελείται από τη δίψα που υπάρχει για νίκη οπότε θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα