Αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ στην εθνική Βραζιλίας για Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κλήθηκε στην τελική 23άδα της Εθνικής Βραζιλίας Κ23, για το προολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Κολομβία το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε αρνητική απάντηση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας και ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στη Θεσσαλονίκη.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Πιο

συγκεκριμένα, η κλήση του Αουγκούστο στη Βραζιλία K23 γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χθες το βράδυ με επίσημο έγγραφο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, μέσω του οποίου ζήτησε από τους "ασπρόμαυρους" να αφήσουν τον Βραζιλιάνο μέσο για ολόκληρο τον Ιανουάριο, καθώς πριν από τους αγώνες του προολυμπιακού τουρνουά θα προηγηθούν η προετοιμασία της "Σελεσάο" και φιλικά παιχνίδια.

Ωστόσο, η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν αρνητική, ανεξάρτητα από το πόσο τιμητική είναι τόσο για τον σύλλογο όσο φυσικά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή η συγκεκριμένη κλήση.

Προτεραιότητα για τον Δικέφαλο έχουν οι διαδοχικές και απαιτητικές υποχρεώσεις της ομάδας κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, γι αυτό και δόθηκε αρνητική απάντηση, σε συνεννόηση με τον παίκτη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα αρνητικής απάντησης από τη στιγμή που οι ημερομηνίες του προολυμπιακού τουρνουά της ζώνης της Νότιας Αμερικής δεν συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο καλεντάρι της FIFA, δικαίωμα που άσκησε τόσο η Σπόρτινγκ όσο και η Άστον Βίλα σε ότι αφορά τις κλήσεις που έλαβαν τους Γουέντελ και Ντόουγκλας Λουίζ αντίστοιχα, με τον τελευταίο να είναι όπως προκύπτει η αρχική επιλογή του Αντρέ Ζαρντίν πριν στραφεί στον Αουγκούστο λόγω του "όχι" της Άστον Βίλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα