Άρης-Παναχαϊκή ξανά μετά από 11 χρόνια - Η προϊστορία (VIDEO)

Πέρα από το πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, το αυριανό (25/11 - 15:00) παιχνίδι Άρης-Παναχαϊκή για την 5η αγωνιστική της Football League έχει και ιστορική σημασία.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι έπειτα από 11 χρόνια. Για τελευταία φορά, είχαν συναντηθεί και πάλι σε επίπεδο Β΄ Εθνικής κατηγορίας, στις 25 Μαρτίου του 2006. Τότε, είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, με τον Άρη να κερδίζει την άνοδο στο τέλος εκείνης της σεζόν και να επιστρέφει

στην Α΄ Εθνική. Στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων που είχε γίνει στο άδειο, λόγω ποινής κεκλεισμένων των θυρών, "Κλεάνθης Βικελίδης", για εκείνη την αγωνιστική περίοδο (2005-06), το αποτέλεσμα ήταν και πάλι ισόπαλο (0-0).

Αναφορικά με την προϊστορία των αγώνων Άρης-Παναχαϊκή στο γήπεδο Χαριλάου, υπάρχει "κιτρινόμαυρη" υπεροχή. Σε συνολικά 28 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις, ο Άρης μετράει 19 νίκες, ενώ η ομάδα της Πάτρας μόλις 1. Στις 28 Νοεμβρίου του 1996 είχε "αποδράσει" με το "διπλό" (1-2 με ανατροπή), σε παιχνίδι για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από αγώνες του παρελθόντος ανάμεσα σε Άρη και Παναχαϊκή:

Keywords
Τυχαία Θέματα