Άρης: Κάνει ροτέισον ο Ένινγκ στο ματς με τον Ατρόμητο- Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Μίχαελ Ένινγκ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας του για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες και συγκεκριμένα τους Κουέστα, Ιντέγε, Βέλεθ, Κόρχουτ και Δεληζήση, κάνοντας ροτέισον ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά

τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Rose, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Κάνει, Ένινγκ, Ατρόμητο-,aris, kanei, eningk, atromito-