Άρης Ιακωβίδης: Ως παράταξη έχουμε αποδείξει ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι θέσεις και τα αξιώματα

«Το πρόγραμμά μας έχει κοινωνικό πρόσημο και στοχεύει πρωτίστως στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Άρης Ιακωβίδης, στο πλαίσιο του debate που διοργάνωσε το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο.

«Στην πλειοψηφία μας είμαστε πετυχημένοι επαγγελματίες που ασχοληθήκαμε με τα κοινά γιατί δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε τον τόπο μας να μαραζώνει. Το πρόγραμμά μας έχει κοινωνικό πρόσημο και στοχεύει πρωτίστως στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης

«Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά», κ. Ιακωβίδης.

Σχετικά με την αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά υπογράμμισε ότι «ως «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών» προτείνουμε την ένταξη του δήμου Παύλου Μελά σε περιφερειακά, εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα για να υλοποιήσουμε το όραμα του Μητροπολιτικού Πάρκου, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την διεθνή εμπειρία για την κατασκευή και λειτουργία μητροπολιτικών πάρκων υψηλών προδιαγραφών».

Τέλος ο Άρης Ιακωβίδης, παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες της παράταξής του. «Δύο ζητήματα με τα οποία έχουμε ασχοληθεί από την σύσταση της παράταξής μας είναι η δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων και η βελτίωση της αστικής συγκοινωνίας, που εξυπηρετεί τον δήμο μας. Η προστασία των συμπολιτών μας από τα καιρικά φαινόμενα αποτελεί προτεραιότητά μας. Συγχρόνως διεκδικούμε από τον ΟΑΣΘ περισσότερα αστικά λεωφορεία και επέκταση των γραμμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη», επισήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης Ιακωβίδης,aris iakovidis