Άρης Ιακωβίδης: Η ψήφος στην "Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δ. Παύλου Μελά" είναι μία τίμια ψήφος

«Την Κυριακή σας ζητώ να ψηφίσετε την Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών. Δεν το κάνω γιατί έχω τη ματαιοδοξία να γίνω δήμαρχος. Το κάνω γιατί πονάω αυτόν τον τόπο. Τον τόπο που μεγάλωσα και μου χάρισε όλα όσα κατάφερα μέχρι σήμερα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης Πολίχνης, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Άρης Ιακωβίδης, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά» τόνισε

ότι θα εργαστεί για το καλό του δήμου Παύλου Μελά επειδή όπως είπε «μπορεί τα χέρια μου να είναι ροζιασμένα, όμως είναι χέρια καθαρά».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ιακωβίδης, οι άνθρωποι που απαρτίζουν την παράταξή του είναι άνθρωποι καθημερινοί, που δούλεξαν σκληρά και θα εργαστούν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου Παύλου Μελά.

«Είμαι προσωπικά υπερήφανος για κάθε έναν από τους ανθρώπους που δούλεψαν για να φτάσουμε μέχρι τις εκλογές.

Άνθρωποι που αφήνουν τις δουλειές τους για να εργάζονται στο πλευρό μου χτίζοντας το αύριο της πόλης μας. Άνθρωποι καθημερινοί και απλοί. Άνθρωποι της βιοπάλης. Με μεράκι για δουλειά και με όραμα για το μέλλον του τόπου μας. Άνθρωποι με σκαμμένα πρόσωπα και χέρια ροζιασμένα. Χέρια σαν τα δικά μου. Γιατί κι εγώ είμαι ένας από εσάς», επισήμανε ο κ. Ιακωβίδης και πρόσθεσε:

«Το πρόγραμμά μας καταρτίστηκε έπειτα από διάλογο με τους κατοίκους του Δήμου μας. Γυρίσαμε κάθε γειτονιά και καταγράψαμε τις ελλείψεις και τις παραλείψεις. Ζητήσαμε από τους συνδημότες μας να μοιραστούν μαζί μας τις προτάσεις τους.

Εργαστήκαμε ώρες ατελείωτες για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πρόγραμμα που θα δίνει όραμα και προοπτική στον τόπο μας και στους ανθρώπους του».

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Άρης Ιακωβίδης σημείωσε ότι η ψήφος στην Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών είναι μία τίμια ψήφος. «Η ψήφος σε εμάς είναι μία υπερήφανη επιλογή. Γιατί εμείς δεν δίνουμε κούφιες υποσχέσεις. Δεν τάζουμε θέσεις στους υποψηφίους μας. Δεν μοιράζουμε αντιδημαρχίες. Να είστε περήφανοι που στηρίζετε την προσπάθειά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα