Άρης: Η ατζέντα του Καρυπίδη για αδειοδότηση, τηλεοπτικό, χορηγίες

Η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου αδειοδότησης των ΠΑΕ εκπνέει, 31 του μήνα, από τη στιγμή που μέχρι και χθες αργά το βράδυ παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, δεν υπήρξε καμία επίσημη τοποθέτηση περί παράτασης.

Στην Αλκμήνης εκφράζουν ανοιχτά την πεποίθησή τους, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον δικό τους φάκελο, καθώς θα είναι πλήρης.

Είναι ξεκάθαρο, πως το σημαντικότερο όλων, είναι να εξασφαλίσει η ΠΑΕ Άρης το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ,

προκειμένου να μην εμφανιστούν «εμπόδια» στην επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που όλες οι ενέργειες του τελευταίου διαστήματος, από πλευράς Θοδωρή Καρυπίδη, γινόντουσαν γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Όλες οι οφειλές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2017, έχουν τακτοποιηθεί από την πλευρά της ΠΑΕ, κάτι που δίνει το δικαίωμα, περί διάχυτης αισιοδοξίας, πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση, το γεγονός πως ομάδες που υποβιβάζονται έχουν μπει σε διαδικασία συζήτησης για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα σε ότι αφορά τη Σούπερ Λίγκα, με τα ενδιαφερόμενα κανάλια, από τη στιγμή που από του χρόνου, παύει να ισχύει η κεντρική διαχείριση. Προ ημερών, ο Θοδωρής Καρυπίδης έγινε δέκτης μίας πρώτης νύξης, κάτι που έμεινε σε πρώιμο στάδιο, καθώς τίποτα δεν είχε κριθεί σε ότι αφορά την αγωνιστική άνοδο. Μετά το Πάσχα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, δίχως να επιβεβαιώνεται αν θα είναι από την NOVA ή την ΕΡΤ, που φέρεται να μπαίνει δυναμικά, ως… σανίδα σωτηρίας, για όσες ομάδες δεν έχουν ακόμα συζητήσει με το συνδρομητικό κανάλι. Αν και όλα δείχνουν, πως η ΝΟVA δεν έχει καμία διάθεση, να στερηθεί τη δυναμική του Άρη και θα καταθέσει πρόταση.

ΣΤΟ «ΚΑΔΡΟ» ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Ένα επίσης σημαντικό ζήτημα, το οποίο πρόκειται να… τρέξει με φρενήρης ρυθμούς, από στη στιγμή που ο Άρης θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του είναι το χορηγικό σκέλος. Αρχικά, το προσεχές διάστημα, θα απορφανιστεί πλήρως, αν η συνεργασία των «κιτρινόμαυρων» με την Stoiximan θα ανανεωθεί και για τέταρτη σερί σεζόν, ενώ βέβαιη θεωρείται για την επόμενη σεζόν και η χορηγία του Τομ Παπαδόπουλου (Colonial).

Πηγή: pressaris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα