Άρης: Δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι ο Δεληζήσης, αύριο κρίνεται του Τόνσο

Το μυαλό όλων στον Άρη είναι στραμμένο στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Σάββα Παντελίδη.

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση οι Γιώργος Δεληζήσης και Μάρτιν Τόνσον ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον δεύτερο, ωστόσο, να έχει τις περισσότερες ελπίδες για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Τούμπα την Κυριακή (24/2-19:30).

Ο Έλληνας αμυντικός ακολούθησε ένα χαλαρό πρόγραμμα και όπως φάνηκε δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

στο γήπεδο της Τούμπας. Πιθανότατα θα είναι στην αποστολή ανάλογα με τον ρυθμό που θα προπονηθεί κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Όσον αφορά τον Μάρτιν Τόνσο και αυτός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς, κάτι που αφήνει περιθώρια για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι. Βέβαια και στην δική του περίπτωση όλα θα κριθούν στην διάρκεια της αυριανής προπόνησης, όταν και θα πάρει την οριστική του απόφαση ο Σάββας Παντελίδης.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε επίσημα ότι: "Πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (24/02, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Γιώργος Δεληζήσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάρτιν Τόνσο, που συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του σημερινού προπονητικού προγράμματος, στην αυριανή προπόνηση (θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου) θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα