Άρεσε για ένα ημίχρονο ο Άρης, 0-0 με την Μπίρσοτ στην Αμβέρσα

Καλά στοιχεία έδειξε ο Άρης στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση εν μέσω προετοιμασίας. Οι "κιτρινόμαυροι" του Πάκο Ερέρα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με την Μπίρσοτ στην Αμβέρσα και έδειξαν καλά στοιχεία στο πρώτο 45λεπτο, μέχρι να επέλθει η φυσιολογική κούραση από τα "βαριά" πόδια της προετοιμασίας, στο δεύτερο...

Όπως είναι λογικό ο Ισπανός κόουτς του Άρη, χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, θέλοντας να πάρει μια πρώτη αγωνιστική "γεύση" από αυτούς.

Στο κομμάτι

του παιχνιδιού, οι "κιτρινόμαυροι" ήταν απειλητικοί για μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ με τους Ματέο Γκαρσία και Κολάσο να δείχνουν ιδιαίτερα κινητικοί, ενώ ο Δεληζήσης έχασε μοναδική ευκαιρία προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο μισό οι ρυθμοί έπεσαν, οι αλλαγές και η κούραση επηρέασαν και τις δύο ομάδες, ενώ η καλύτερη στιγμή ήταν για την Μπίρσοτ και το δοκάρι του Τισουντάλι στο 78'.

Στο τέλος υπήρξε και διαδικασία των πέναλτι, αφού έπρεπε να αναδειχθεί νικητής, με τον Άρη να επικρατεί με 4-1 (ευστόχησαν οι Παυλίδης, Μπάσα, Μιλούνοβιτς, Μενέντεζ)..

Η σύνθεση του Άρη: Καντιμοίρης (46’ Κουέστα), Δεληζήσης (62' Μπακούτσης), Σόουζα (46’ Βέλεθ), Βαλεριάνος (46’ Μενέντεζ), Τζανακάκης, Ματίγια (46’ Μπάσα), Ιντζόγλου (62' Σταμπουλίδης), Γκαρσία (46’ Παυλίδης), Ντιγκινί (46’ Μιλούνοβιτς), Κολάσο (62' Μπαγκαλιάννης), Ναζλίδης (46’ Διαμαντόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα