Απρόοπτο με Ντραγκίσεβιτς στον Άρη

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, καθώς ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αποχώρησε από το γήπεδο. «Μέσα» ο Φλιώνης, μέρος της προπόνησης ο Σλαφτσάκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «κίτρινη» ΚΑΕ:

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/02) προπόνηση του Αρη, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό (29/02, 15:30, ERTPLAY 2), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής

της ΕΚΟ Basket League. Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε. Ο Μαυροβούνιος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Δημήτρης Φλιώνης συμμετείχε σε ολόκληρο το ομαδικό πρόγραμμα, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης συμμετείχε σε ένα μέρος του και μετά έκανε ατομικό, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του Σαββατιάτικου αντιπάλου, με τη χρήση video.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση, που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» αύριο (28/02) το μεσημέρι και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα