Αποστόλου: Αποκαλύπτει αν έβγαλε λεφτά από την τηλεόραση και μιλά για τη συνεργασία με τη Μπελούτσι

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso, ο γνωστός και επιτυχημένος σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου.

Ο ίδιος, μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις του, για τις συνεργασίες του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στα σίριαλ-επιτυχίες που είναι συνδεδεμένα με το όνομά του αλλά και για το αν έβγαλε λεφτά από αυτά!

Βγάλατε πολλά λεφτά από τα σίριαλ;

Στη σειρά «Κόκκινο δωμάτιο» πληρωθήκαμε καλά. Στα άλλα, είχαμε πάρει λίγα χρήματα, παρότι έσκιζαν από επιτυχία. Αρχικά,

δεν «πουλούσαμε» ακριβά την πένα μας! Λάθος μάνατζμεντ.

Ζήσατε μεγάλες στιγμές δόξας.

Ετσι φαινόταν, αληθινά όμως δεν χαρήκαμε την επιτυχία. Εργαζόμασταν ακόμα και 39 ώρες σερί για να παραδώσουμε επεισόδιο. Η πιο ανισόρροπη περίοδος της ζωής μου. Τότε ήρθε η πρώτη φάση της κατάθλιψης.

Γιατί;

Κυρίως επειδή εγκατέλειψα τη δημοσιογραφία. Αυτός ο «γάμος» δεν ήθελα να χαλάσει.

Ακολούθησαν, όμως, 22 χρόνια απόλυτης επιτυχίας σε τηλεόραση και θέατρο.

Εγκλωβισμός... Ευτυχώς, κατά καιρούς, εξέφραζα κι άλλες επιθυμίες. Οταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, για παράδειγμα, ήθελα να γράψω παιδικό. Ερχεται, λοιπόν, «Η πριγκίπισσα που ακολούθησε τον ασβό και χάθηκε για πάντα», και το υπογράφω με τον μεγάλο μου γιο. Θα το δείτε σύντομα! Επίσης, ετοίμασα και κάτι εντυπωσιακό, ακόμη ένα όνειρο, και θα κυκλοφορήσει (αρχικά) χωρίς την υπογραφή μου.

Το 2015 χώρισαν, όμως, οι δρόμοι σας με τον Ρήγα...

Αυτός ήταν ανώδυνος χωρισμός! Μια ταυτόχρονη απόφαση, χωρίς να πλακωθούμε ή να ανταλλάξουμε λόγια.

Εσείς ποια διαδρομή ακολουθείτε τώρα;

Την κατεύθυνση προς τα παιδιά μου. Θα ήθελα πολύ να γίνουν καλλιτέχνες, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα επηρεάσω, τουλάχιστον άμεσα, γιατί αυτή τη στιγμή είμαι part time πατέρας. Αν γίνω full time, όμως, θα είναι αλλιώς!

Έχετε στα σκαριά και κάτι πολύ big!

Θα συνεργαστώ κινηματογραφικά με τη Μόνικα Μπελούτσι σε μια ταινία που θα γυριστεί στη Λέσβο! Αρχικά είχαμε συμφωνήσει σε ένα πρότζεκτ-υπερπαραγωγή για μια παγκόσμια περιοδεία της «Ελένης» του Ευριπίδη με εκείνη πρωταγωνίστρια, δυστυχώς όμως «φρέναρε» λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων με τον πρώην σύζυγό της, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso!

Keywords
Τυχαία Θέματα