Απόψε ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Σήμερα το βράδυ στις 21:30 ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να διατηρήσει το απόλυτο νικών και να διευρύνει το σερί του στο "8 στα 8", ενώ παράλληλα ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα της περασμένης Πέμπτης από τη Βίντι για το Europa League.

Στον

αντίποδα, οι "πράσινοι" που παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, θα διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα στο πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι στιγμής για τη νεανική ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος,Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Άκπομ, Πρίγιοβιτς.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Στα άλλα δύο παιχνίδι της ημέρας που θα ολοκληρώσουν την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 19:30 και η Ξάνθη τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα